Galatasaray: 4 - Kardemir Karabükspor: 2

Galatasaray: 4 - Kardemir Karabükspor: 2

Galatasaray, TT Arena'da oynadığı ilk gündüz lig maçında Karabükspor'u zor da olsa geçti. Cim Bom 3-0 öne geçtiği maçta Karabükspor'u 4-2 mağlup etti.

Tribünleri dolduran taraftarlarının desteğiyle maça hızlı başlayan Galatasaray, ilk yarıyı domine eden taraftı. Sarı kırmızılılar, aradığı golü ise 26. dakikada Yasin'in ayağından buldu. Kaleci Abdulaziz'in kafayla uzaklaştırmak istediği top Yasin'in önünde kalınca, başarılı oyuncu şık bir vuruşla Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

İlk yarının son dakikasında Erdem'in harika frikiğini Muslera aynı güzellikte çıkarınca devre Cim Bom'un 1-0'lık üstünlüğüyle geçildi.

İkinci yarıya da müthiş giren Galatasaray, 48'de Sneijder'in frikikten attığı harika golle farkı ikiye çıkardı. 59'de bu kez sahneye çıkan Umut Bulut oldu ve golcü oyuncu çaprazdan düzgün bir vuruşla Galatasaray'ı 3-0 öne geçirdi.

Karabük kalesine akın akın gelen Galatasaray, özellikle Umut'la net fırsatları kaçırdı. 

72'de Furkan'ın soldan çevirdiği topa Hakan Balta ters bir vuruş yapınca top Galatasaray ağlarına gitti ve skor 3-1 oldu. 

Dakikalar 86'yı gösterirken Arena'da buz gibi bir hava esti. Furkan Özçal'ın ceza sahası dışından attığı jeneriklik gol, skoru bir anda 3-2'ye getirdi.

Karabükspor'un beraberlik için yüklendiği sıralarda Galatasaray'ın imdadına Sneijder yetişti ve Hollandalı oyuncu, 90. dakikada maçın skorunu ilan etti: 4-2!

Bu sonuçla 58 puana yükselen Cim Bom, yeniden zirveye yerleşti. 18 puanda kalan Kardemir Karabükspor ise ateş hattından uzaklaşamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler