Galatasaray 5te 5 yaptı - İZLE

Galatasaray 5'te 5 yaptı - İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray, Orduspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasının açılış maçında lider Galatasaray, deplasmanda Orduspor'la karşı karşıya geldi.

Karşılaşmada Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 22. dakikada Baros ve 67. dakikada Kazım kaydetti. Öte yandan ceza sınırında olan Semih Kaya sarı kart görerek önümüzdeki hafta oynanacak Manisaspor maçında cezalı duruma düştü. Milan Baros'un bir gol ve bir asistiyle sahadan 2-0 galip ayrılan G.Saray, puanını 34'e çıkararak liderliğini sürdürdü. Orduspor ise 17 puanda kalarak bu haftayı da puansız kapadı.

25 YIL ARADAN SONRA İLK KEZ
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Orduspor, 25 yıl aradan sonra sahasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi.

İki takım ligde en son Orduspor'un ligden düştüğü 1985-1986 sezonundaki resmi müsabakalarda karşılaşmıştı. Aradan geçen 25 yılın ardından evinde Galatasaray'ı ağırlayan mor-beyazlı ekibin taraftarları da maça yoğun ilgi gösterdi. Hafta başından itibaren 50 ile 150 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan karşılaşmanın biletlerinin büyük bir çoğunluğu satılırken, sarı-kırmızılı ekibin taraftarları da kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdu.

Orduspor tarafından kadın ve çocuklar için ayrılan 500 biletin de tamamı tükenirken, bu taraftarlar da stattaki yerini aldı. Karşılaşma öncesi taraftarların tribünlerdeki renkli görüntüleri ilgiyle izlenirken, bazı taraftarlar da gece fenerleri yakarak gökyüzüne bıraktı.

Orduspor'da 4 eski Galatasaraylı futbolcu da forma giydi. Kaleci Fevzi, Yalçın, Culio ve Stancu, Orduspor formasıyla eski takımlarına karşı oynadı. Galatasaray'da ise teknik direktör Fatih Terim, Trabzonspor maçındaki 11'i sahaya sürerek, geçen hafta kazanan kodroyu bozmadı.

ORDUSPOR: 0 - GALATASARAY: 2

STAT: 19 Eylül
HAKEM: Halis Özkahya

ORDUSPOR: Fornezzi, Garcia, Emre, Yalçın, Sedat, Gosso, İrfan, Riberio, Hakan Özmert, Culio, Stancu
ANTRENÖR: Sebahattin Akbayrak
 
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Ujfalusi, Semih, Hakan, Kazım, Melo, Selçuk, Emre, Elmander, Baros
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler