Galatasaray Arenada yıkıldı

Galatasaray Arena'da yıkıldı

Arena’da 6 gole sahne olan maçta Galatasaray, Gaziantepspor’a mağlup oldu!..

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Arena Stadı'nda konuk ettiği Gaziantepspor'a 4-2'lik skorla mağlup oldu. İnanılmaz bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada sarı-kırmızı ekip maçı 9 kişi tamamladı.

 Galeri için tıklayınız...

Arena'daki tarihi gecede zorlu mücadelede oldukça hızlı başladı. Maçın henüz 6. dakikasında Kazım'ın asistinde Selçuk İnan topu ağlarla buluşturdu 1-0. Karşılaşmanın 13 dakikasında ise Kazım sakatlığı nüksetti ve yerini Eboue'ye bıraktı.

Gaziantepspor, 32. dakikada genç futbolcu Muhammet Demir'in attığı gol ile durumu 1-1 yaptı. Bu golden 4 dakika sonra Popov, konuk ekibi 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

SÜPER LİG'DE BUGÜN OYNANAN DİĞER MAÇLARDA

Trabzonspor: 2 - MP Antalyaspor: 2
Orduspor: 1 - Bursaspor: 1
İstanbul BB: 2 - Eskişehirspor: 2
Samsunspor: 0 - Kardemir Karabükspor: 0

41. dakikada ise Selçuk'un ortasına iyi yükselen Melo, topu ağlarla buluşturdu ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü geçersiz saydı. İlk yarının bitimine 1 dakikada Galatasaray'da Servet Çetin rakibine yaptığı faul sonucunda kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Arena'da ilk 45 dakika böyle tamamlandı.

Nefesleri kesen mücadelenin ikinci yarısı da inanılmaz bir karşılaşmaya sahne oldu. 65. dakikada Elmander skora dengeyi getiren golü attı ancak 2 dakika sonra Orhan Gülle, Gaziantepspor'u tekrardan öne geçirdi 3-2.

Mücadelenin 75. dakikasında ise Sabri gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Gaziantepspor, 9 kişi kalan rakibi karşısında 88. dakika Cenk Tosun ile skoru 4-2'ye taşıdı. Sarı-Kırmızılı ekip Türk Telekom Arena'da Gaziantepspor'a boyun eğdi.

GALATASARAY:2 - GAZİANTEPSPOR:4

STAT: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
HAKEM: Abdullah Yılmaz
SAAT: 20.30 / Lig TV

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Gökhan, Ujfalusi, Hakan Balta, Selçuk, Melo, Engin, Kazım, Riera, Elmander
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Emre Güngör, Ivan, Dany Nounkeu, Wagner, Serdar Kurtuluş, Bekir Ozan, Sosa, Gillas Binya, Olcan , Muhammet
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Ercan

GOLLER: Dk. 7 Selçuk İnan, Dk. 65 Elmander (Galatasaray), Dk. 33 Muhammet Demir, Dk. 37. Popov, Dk. 68 Orhan Gülle, Dk. 88 Cenk Tosun (Gaziantepspor)

KIRMIZI KARTLAR: Dk. 45 1 Servet Çetin, Dk. 75 Sabri Sarıoğlu (Galatasaray)

SARI KARTLAR: Dk. 6 Engin Baytar, Dk. 55 Riera, Dk. 73 Ujfalusi, Dk. 80 Selçuk İnan, Dk. 89 Muslera (Galatasaray), Dk. 26 Bekir Ozan Has, Dk. 79 Dany, Dk. 90 2 Cenk Tosun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler