Galatasaray Beşiktaşı kolay geçti - İZLE

Galatasaray Beşiktaş'ı kolay geçti - İZLE

Cumartesi oynanması gerekirken bugüne ertelenen maçta golleri Melo ve Aydın attı.

Spor Toto Süper Lig Şampiyonluk Grubu'nda lider Galatasaray, ilk maçında Beşiktaş'ı deplasmanda 2-0 yendi. Puanını 42'ye çıkarıp Fenerbahçe ile arasındaki 5 puan farkı koruyan Fatih Terim'in öğrencilerine galibiyeti getiren golleri; Riera ile yaşadığı kavganın ardından affedilen Felipe Melo ile Aydın kaydetti.

Maçın geniş özeti için - TIKLA

Riera ile Melo'nun ilk golden sonra birbirlerine sarılmaları dikkat çekti. Beşiktaş ise 28 puanda kaldı. Siyah-beyazlı ekipte Alman futbolcu Hilbert 88'de ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı.
 
Öte yandan şampiyon olduğu 2005-2006 sezonundan sonra İnönü Stadı'nda ilk kez kazandı. Cimbom o karşılaşmayı Hasan Kabze'nin golleriyle 2-1 galip bitirmişti.
 
MAÇTAN SONRA OLAYLAR ÇIKTI
Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçın son bölümünde, bazı siyah-beyazlı taraftarlar sahaya girdi.
 
Karşılaşmanın 85. dakikası oynanırken, kapalı tribünden bir taraftar sahaya girme teşebbüsünde bulundu. Kapalı tribünün önünden sahaya giren taraftarı güvenlik güçleri fazla ilerleyemeden etkisiz hale getirdi ve göz altına aldı.
 
Maçın 90+2. dakikasında ise yine kapalı tribünden bir taraftar sahaya inerek, Galatasaraylı Eboue'ye doğru yöneldi. Bu taraftar da hemen yakalanıp, göz altına alınırken, daha sonra diğer tribünlerden de 2 taraftar sahaya girdi. Bu taraftarlar da kısa sürede güvenlik görevlileri tarafından yakalanıp, göz altına alındı.
 
Bu olaylar sırasında maça bir süre ara verilirken, kapalı tribün önünde alınan önlemlerin ardından karşılaşma devam etti.
 
Hakemler ve Galatasaraylı futbolcular maç sonunda soyunma odasına giderken de zor anlar yaşadı. Futbolcular körüğe giderken tribünlerden yabancı maddeler atılırken, hakemler de polis kalkanları eşliğinde soyunma odasına gidebildi.
 
Bu arada, maçın bitimiyle beraber güvenlik görevlileri tribünlerdeki taraftarlara müdahale etti. Bazı taraftarlar da koltukları kırıp sahaya attı.
 
Ceza geliyor
Galatasaray maçındaki küfürlü tezahüratlar, sahaya giren taraftarlar ve atılan yabancı maddeler nedeniyle Beşiktaş'a ceza gelmesi bekleniyor.
 
İlk golde başladı
Beşiktaşlı taraftarlar, Galatasaray'ın ilk golünün ardından maçın hakemi Hüseyin Göçek'e sürekli tepki gösterdi. Golün ofsayt olduğunu iddia eden taraftarlar, ''Pozisyon ofsayt'' diye tezahüratlar yaptı. 90 dakika bitimine kadar ve maçtan sonra da tepkilerini sürekli tezahüratlar ve ıslıklarla dile getiren taraftarlar, küfürlü tezahüratlar yaptı.
 
'Pozisyon kırmızı'
Karşılaşmanın ikinci yarısında Quaresma'nın, Selçuk'a yaptığı sert faul sonrası hakem Göçek'in sarı kartını çıkarması da siyah-beyazlı taraftarların tepkisini çekti. Taraftarlar, ''Pozisyon kırmızı'' diye tempo tutarken, sürekli Göçek aleyhine bağırdı. Taraftarlar, zaman zaman da sahaya yabancı maddeler attı. Bu arada taraftarlar, maç içinde de Galatasaraylı Melo ve Eboue'ye top geldiğinde ıslıklarla bu futbolcuları protesto etti. (Kaynak: haberturk.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler