Galatasaray bombayı patlattı!

Galatasaray bombayı patlattı!

O isim 7 milyon Euro karşılığında Galatasaray'da...

6 aydır sarı-kırmızılı kulübün gündeminde olan Chedjou artık Galatasaraylı... Başkan Ünal Aysal'ın transfer için görevlendirdiği danışmanı Bülent Tulun, Lille'ye gitti ve burada Fransız kulübünün yöneticileri ile bir araya geldi.

5 SAAT SÜREN PAZARLIK
Devre arasında Chedjou'yu isteye Galatasaray'dan tam 12 milyon Euro bonservis bedeli talep eden Fransız kulübü 5 saat süren transfer pazarlığı sonrasında Kamerunlu yıldızı 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında sarı kırmızılı kulübe verdi.
 
FENERBAHÇE'DEN YALANLAMA
Chedjou'nun da "Fenerbahçe de istiyor ancak Galatasaray daha ciddi ve uzun süredir görüşüyoruz" açıklaması sonrasında elini çabuk tutan Galatasaray savunmadaki açığını kapatırken sarı lacivertli kulüp Kamerunlu oyuncuyla ilgilendiği iddiasını yalanladı.
 
KAMERUNLU'YA YILLIK 2 MİLYON EURO
BU sezon en büyük sorunu defans bölgesinde yaşayan Galatasaray ilk olarak Lille ile 7 milyon Euro'ya anlaştıktan sonra futbolcu ile de gece 01.00 sularında el sıkıştı.
 
2 milyon Euro yıllık ücret karşılığında Kamerun'un en iyi defans oyuncusu olarak gösterilen Chedjou 4 yıllık imza attı. Savunmadaki lider özelliği ve başarılı grafiği ile takdir toplayan Chedjou golcü kimliği ile de dikkat çekiyor. Bir savunma oyuncusu olarak 27 yaşındaki Kamerunlu bu sezon 4 kez gol atma başarısı gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler