Galatasaray Burak Yılmazla - İZLE

Galatasaray Burak Yılmaz'la - İZLE

Spor Toto Süper Lig 21. hafta maçında Galatasaray, MP Antalya'yı Burak'ın 2 golüyle geçti.

Spor Toto Süper Lig 21. hafta maçında Galatasaray, TT Arena'da MP Antalyaspor'u maça damgasını vuran Burak Yılmaz'ın 8 ve 62. dakikalarda attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Ara transferde kadrosuna dahil ettiği Wesley Sneijder'in ilk 11'de yer aldığı karşılaşmada yer alırken Elmander kadroya giremedi.

Galatasaray bu galibiyetle puanını 40'a çıkarırken ikinci sırada yer alan Beşiktaş'la arasındaki 5 puanlık farkı korumasını bildi.

Maçın geniş özeti ve Burak Yılmaz'ın gollerini izlemek için - TIKLA

DROGBA, TÜRK TELEKOM ARENA'DA

Galatasaray'ın yeni transferi Fildişi Sahilli yıldız oyuncu Didier Drogba, Türk Telekom Arena'da Medical Park Antalyaspor maçını izledi. Karşılaşmayı izlemek üzere stada gelen Drogba, kulüp başkanı Ünal Aysal'ın locasından mücadeleyi takip etti. Başkan Aysal'ın yanında oturan Fildişi Sahilli yıldız oyuncu, maç öncesi kendisine sevgi gösterisinde bulunan taraftarlarını el sallayarak selamladı. Öte yandan, sarı-kırmızılı taraftarlar ise Drogba için stat tribünlerine, “Şimdi sen 'yeniden', aslan gibi savaş Didier Drogba” ve “Alınacak bütün kupalara atıyoruz bir gol daha! Hoşgeldin Didier Drogba” yazılı dev pankartlar astılar.
 
FATİH TERİM: BURAK MESAJI ALDI
 
Fatih Terim maç sonrası yaptığı açıklamada, Burak Yılmaz için ise şunları söyledi: "Burak adına memnunum. 26 tane aslan var demiştik, bugün de 11 aslan vardı, Burak da bir aslan. 2 gol atması önemli bir cevap oldu. Burak'a ilk günden beri daha fazla mücadele etmesini gerektiğini söyledim. Bir kaç maç kenarda oturunca, mesajı doğru aldı. Bazı oyunculara değişik mesajlar verebilirim. Burak, bugün hem iyi hem de istediğimiz gibi oynadı. Aferin ona. İki maç rötarlı oldu ama onu kapatırız."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler