Galatasaray darmadağın! İZLE

Galatasaray darmadağın! İZLE

Kardemir Karabükspor TT Arena'da Cim-Bom'u dağıttı...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahasında konuk ettiği KDÇ Karabükspor'a şok bir skorla 3-1 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasının açılış maçında Galatasaray, sahasında Kardemir Demir Çelik Karabükspor'u ağırladı.
 
 
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmanın galibi 3-1'lik skorla konuk ekip Karabükspor oldu.
 
Mücadelede Karabükspor'a galibiyeti getiren golleri 22. dakikada Ahmet İlhan, 35. dakikada Mehmet Yıldız ve 90+1. dakikada İlhan Parlak kaydetti. Galatasaray'ın tek golü 31. dakikada Burak Yılmaz'dan geldi. 
 
Karabükspor'un Kongolu orta saha oyuncusu Lomana Lua Lua'nın yıldızlaşarak Karabükspor'u galibiyete taşıdığı karşılaşma, Galatasaray'ın bu sezon sahasındaki kaybettiği ilk maç oldu. Daha önce sarı kırmızılı ekip bu sezon sadece Eskişehirspor'la 1-1 berabere kalarak puan kaybetmişti.
 
FATİH TERİM MAÇ SONRASI SERT KONUŞTU:
3 GÜN OYNASAK YENERLERDİ BİZİ
"Maç sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Terim, "Haklı bir galibiyet aldı Karabükspor. Mesut hocayı ve oyuncuları tebrik ediyorum. 3 gün oynasak yenerlerdi bizi. Biz kötü oynadık, onlar iyi mücadele ettiler" dedi.
 
Başarılı çalıştırıcı, "Bir 90 dakika daha olsa yine yenilirdik. Son zamanlarda pek de iyi oynamıyorduk. Bu milli takım dönüşleri bize pek yaramıyor. Bu defansa da kimse gol yetiştiremezdi zaten" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler