Anderlecht: 2 - Galatasaray: 0 İZLE

Anderlecht: 2 - Galatasaray: 0 İZLE

Gruptaki ölüm kalım maçında Anderlecht'e konuk olan Galatasaray, Belçika'da 2-0 mağlup oldu.

Cim Bom bu sonuçla bitime 1 maç kala grup sonuncusu olarak Avrupa'ya veda etti. Öte yandan 83. dakikada 2. sarı kartı gören Selçuk İnan takımını 10 kişi bıraktı. Anderlecht ise Avrupa Ligi biletini kaptı.

İLK YARIDA TUTUK KALDIK
Maçın ilk yarısında daha çok etkili olan taraf Anderlecht oldu. Yoğun presle Galatasaray'ı kendi yarı alanından çıkarmayan ev sahibi ekip, 35. dakikada gole çok yaklaştı. Defour ceza sahası dışından kaleye sert vurdu top önce sağ direğe sonra sol direğe çarptı ve kaleci Muslera'da kaldı.

DEVRE GOLLE BİTTİ
Ancak ilk yarının son anlarında Anderlecht'in gol geldi. 44. dakikada Conte sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Praet kafayla arkaya aşırttı, Mbemba altıpas önünde kafayı vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

ASLAN 2. YARIDA AYAKLANDI AMA...
İlk yarı bu golle Anderlecht'in 1-0'lık üstünlüğüyle geçilirken, 2. yarıda sahaya bambaşka bir Galatasaray çıktı. Sarı kırmızılı temsilcimiz, devrenin başından itibaren Anderlecht kalesini ablukaya aldı. 

76. dakikada Burak'ın vuruşunda üst direğe çarpıp dışarı giden top G.Saray için büyük şanssızlık anıydı. Temsilcimizin kalan dakikalardaki baskısı devam etse de, maçı bitiren gole 86'da yine Mbemba'dan geldi: 2-0.

Bu sonuçla 1 puanda kalan Galatasaray, grup sonuncusu olarak Avrupa'ya veda etti. 5 puana yükselen Anderlecht ise UEFA Avrupa Ligi'ni garantiledi.

MAÇIN GENİŞ ÖZETİ VE GOLLER

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçları
A Grubu
Atletico Madrid: 4 - Olympiakos: 0
Malmö FF: 0 - Juventus: 2

B Grubu
Basel: 0 - Real Madrid: 1
Ludogorets  Razgrad: 2 - Liverpool: 2

C Grubu
Zenit St. Petersburg: 1 - Benfica: 0
Bayer Leverkusen: 0 - Monaco: 1

D Grubu
Arsenal: 2 - Borussia Dortmmund: 0

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler