Galatasaray eriyor - İZLE

Galatasaray eriyor - İZLE

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 4. hafta maçında Galatasaray evinde Trabzonspor'la 0-0 berabere kaldı.

Süper Final'de deplasmanda Beşiktaş ve Trabzonspor'u deviren Cimbom, sahasındaki 2. maçı da kazanamadı; 5 puan kaybetti. Fenerbahçe İnönü'deki derbide Beşiktaş'ı mağlup ederse Galatasaray ile puanlar eşitlenecek. 

Karşılaşmanın geniş özetini izlemek için

Karşılaşmaya zirvedeki yerini korumak için çıkan Galatasaray, ilk dakikalarda hücumda istediği pozisyonları yaratamadı. Maçın 19. dakikasında Emre Çolak'ın şutunu kaleci Tolga son anda köşeden kornere çelerken, sarı-kırmızılı takım ilerleyen dakikalarda oyunun kontrolünü eline alarak rakibi üstünde baskı kurmaya başladı. Ancak baskılı mücadelesine rağmen, net pozisyonlar yaratamayan Galatasaray, ilk yarıda golü bulamadı.
 
Maçın ilk yarısında orta sahasını kalabalık tutan Trabzonspor ara paslarla Burak Yılmaz ile hücumda etkili olmaya çalıştı. Ancak hücumda yalnız kalan ve istediği topları alamayan Burak, Galatasaray'ın savunmasını aşmakta zorlardı. Burak, ilk yarının uzatma dakikasında kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu değerlendiremeyince, takımı adına fırsatı kullanamamış oldu.
 
İkinci yarının ilk bölümlerinde, ilk yarıya oranla daha az baskılı gözüken Galatasaray, Trabzonspor'u kendi yarı sahasında daha sık görmeye başladı. Orta alanda oyun hakimiyetini rakibine kaptıran sarı-kırmızılılar, bu nedenle rakip kaleye gitmekte de zorlandı. Ancak daha sonra Aydın ve Baros'un oyuna dahil olmasıyla yeniden rakibi üzerindeki etkisini arttıran Galatasaray, üst üste pozisyonlar bulmasına rağmen, bir türlü sonuca gidemedi ve seyircisi önünde çok önemli 2 puanı yitirdi.
 
Karşılaşmanın ikinci yarısına daha iyi başlayan taraf olan Trabzonspor, orta sahada çok top kaybı yapan Galatasaray karşısında üst üste pozisyonlar üretti. Ancak bordo-mavili takım Alanzinho, Burak ve Glowacki ile bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Daha sonra oyuna ağırlığını koyan Galatasaray karşısında genelde savunmada kalan Trabzonspor, ani ataklarla Burak ile girdiği gol arayışında başarılı olamadı ve 0-0'lık skora razı oldu.
 
GALATASARAY: 0 - TRABZONSPOR: 0
 
STAT: TT ARENA
HAKEMLER: Tolga Özkalfa, Cem Satman, Volkan Narinç, İlker Meral
 
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan, Engin, Selçuk, Melo, Emre, Elmander, Necati
 
TRABZONSPOR: Tolga, Celutska, Giray, Mustafa Yumlu, Marek Cech, Colman, Zokora, Serkan, Alanzinho, Olcan, Burak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler