Galatasaray galibiyetle başladı

Galatasaray galibiyetle başladı

Galatasaray, Avusturya'daki ilk hazırlık maçında Vorwarts Steyr'i 3-1 yendi.

Galatasaray, 2014-2015 sezonu öncesi Teknik Direktör Cesare Prandelli yönetimindeki ilk hazırlık maçında, Avusturya Bölgesel Lig ekiplerinden Vorwarts Steyr ile karşılaştı. Steyr Stadı'nda oynanan karşılaşmadan sarı-kırmızılılar 3-1 galip ayrıldı.

Galatasaray sahaya; Eray İşcan, Hamit Altıntop, Koray Günter, Hakan Balta, Alex Telles, Yekta Kurtuluş, Furkan Özçal, Nordin Amrabat, Umut Gündoğan, Sinan Gümüş ve Umut Bulut 11'i ile çıktı.

İLK YARI
Galatasaray, Vorwarts Steyr karşısında 13. dakikada Yekta Kurtuluş'un golü ile 1-0 öne geçti. 28. dakikada ise ev sahibi ekip David'in golü ile beraberliği yakaladı: 1-1

Kalesinde gördüğü golün ardından ataklarını sıklaştıran Galatasaray, 34. dakikada Nordin Amrabat'ın ayağından bulduğu golle 2-1 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İKİNCİ YARI
İkinci yarı 68. dakikada Nordin Amrabat'ın ayağından bir gol daha bulan Galatasaray, Cesare Prandelli yönetiminde oynadığı ilk karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

SIRADAKİ RAKİP RAPİD WİEN 
Galatasaray, Avusturya kampının ikinci hazırlık maçında Ernst Happel Stadium'da Rapid Wien ile karşılaşacak. 23 Temmuz Çarşamba günü oynanacak maç, yerel saatle 19:30 (TSİ 20:30)'da başlayacak.

VORWARTS STEYR: 1 - GALATASARAY: 3
Galatasaray: Eray İşcan, Hamit Altıntop, Koray Günter, Hakan Balta, Alex Telles, Yekta Kurtuluş, Furkan Özçal, Nordin Amrabat, Umut Gündoğan, Sinan Gümüş, Umut Bulut

Goller: Dk. 13 Yekta Kurtuluş, Dk. 34 ve 64 Nordin Amrabat (Galatasaray); Dk. 28 David (Vorwarts Steyr)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler