Galatasaray Hamza Hamzaoğlu ile yolları ayırdı!

Galatasaray Hamza Hamzaoğlu ile yolları ayırdı!

Galatasaray'da şok gelişme! Sarı kırmızılı ekip teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdı.

Hamzaoğlu yönetiminde geçtiğimiz sezonu lig şampiyonluğu, Türkiye Kupası ve Süper Kupa ile kapatan Galatasaray'da, Hamza Hamzaoğlu dönemi sona erdi.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan resmi açıklamada şu satırlara yer verildi;

"Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Sayın Hamza Hamzaoğlu’nun sözleşmesi, varılan karşılıklı mutabakat çerçevesinde sona erdirilmiştir. Hocamıza bugüne kadar kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür ediyor, kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz."

HAMZAOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA
Galatasaray ile yolları ayrılan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, "Yönetim kurulu yolları ayırma kararını bana iletti. Ben de bu karara saygı duyuyorum" dedi.

Hamzaoğlu, yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı kulübün yönetim kuruluyla bir araya geldiklerini belirterek, "Benimle devam etmeme yönündeki kararlarını bildirdiler. Ben de bu kararlarına saygı duyuyorum. Kendilerine teşekkür ettim. Bundan sonrası için hayırlısı olsun" diye konuştu.

Görevden ayrılmasının beklenmedik bir gelişme olduğunun ifade edilmesi üzerine Hamzaoğlu, "Bu konuda çok fazla konuşmak istemiyorum. Bugüne kadar bize güvenenlere, destek verenlere teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuzun bu yönde aldığı bir karar var. Biz de saygıyla karşılıyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler