Galatasaray işi Londra'ya bıraktı

Galatasaray işi Londra'ya bıraktı

Avrupalı Aslan, Chelsea'ye de Arena'yı dar etti! Torres'in 9. dakikadaki golüyle maça neredeyse 1-0 geride başlayan temsilcimiz 2. yarıda müthiş bir futbol ortaya koydu.

Maça beklenenin aksine iki takım da hızlı başladı. Galatasaray Burak ve Drogba önderliğinde erken bir gol ararken, Chelsea de hızlı ataklarle öne geçme sayısı aradı. Maçta beklenen gol ise maalesef Chelsea'den geldi. 9. dakikada Azpilicueta'nın soldan pasında topu ağlara gönderen Torres, Chelsea'yi 1-0 öne geçirdi.

ARENA'DA DONK VAKASI! MÜKEMMEL GOL GÜME GİTTİ!
Maçın 42. dakikasında inanılmaz bir pozisyon yaşandı. Sağdan hıçla taç atışı kullanan Galatasaray'da top Burak Yılmaz'la buluştu. Burak da çaprazdan harika bir şutla topu ağlara gönderdi ancak gol geçersiz sayıldı. Nedeni ise Terry'nin elindeki 2. topu dışarı yerine yeniden sahaya atmasıydı. John Terry bu pozisyonun ardından sarı kart görse de Cim Bom'un bir golü böylece güme gitmiş oldu.

ÖNCE DİREK, SONRA GOL!
İlk yarı Chelsea'nin 1-0'lık üstünlüğüyle geçilirken, 2 yarıda Galatasaray fırtınası yaşandı. Devrenin başından itibaren müthiş bir tempoda oynayan Cim Bom, beraberlik golüne de çok yaklaştı. 63. dakikada arka direkte buluşan Selçuk İnan'ın vuruşunda top yan direkten geri döndü.

Ama bu pozisyon beraberlik golünün habercisi oldu! Sadece 1 dakika sonra Sneijder'in köşe vuruşunda altı pastan topu ağlara gönderen Chedjou skora dengeyi getirdi.

Beraberlik golünden sonra Jose Mourinho'nun hamleleri gelirken Torres ve Schürrle'nin yerine Eto'o ve Obi Mikel oyuna girdi. Ancak bu hamleler de Galatasaray'a sökmedi ve sarı kırmızılı temsilcimiz, Chelsea kalesinde müthiş bir baskı kurdu. Ancak kalan dakikalarda başka gol olmadı ve dev maç 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Bu maçın rövanşı 18 Mart salı gecesi Stamford Bridge'de oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler