Galatasaray Kupa'da tam yol

Galatasaray Kupa'da tam yol

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nun 3. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u 4-1 yendi.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki 3. maçından da galip ayrıldı. Yedek oyuncularlarla Diyarbakır BŞB karşısına çıkan sarı kırmızılıar, deplasmanında 4-1'le kazandı ve G Grubu'nun zirvesinde yer aldı. 

Diyarbakır'daki karşılaşma yağış nedeniyle ağırlaşan zeminde oynanırken, Galatasaray bu nedenle oyun kurmakta oldukça zorlandı. 30. dakikada Bruma'nın arapasına hareketlenen Pandev, kaleciyi geçerek topu ağlara gönderdi ve Galatasaray'ı öne geçirdi. Cesur bir futbol oynayan ev sahibi Ertan'ın 42. dakikadaki golüyle beraberliği yakaladı. İkinci yarıya ev sahibi çok istekli başladı ama golü bulan Galatasaray oldu. Yasin'in pasında Bruma topu boş kaleye gönderdi ve Galatasaray'ı tekrar öne geçirdi. 80. dakikada Olcan orta şut karışımı bir vuruşla farkı ikiye çıkarırken, 2 dakika sonra Yekta skoru 4-1 olarak belirledi. Böylece 3'te 3 yapan Galatasaray 9 puanla zirvedeki yerini korudu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda günün sonuçları
Karagümrük: 1 - Mersin İdmanyurdu: 0
MKE Ankaragücü: 0 - Karabükspor: 3
Giresunspor: 2 - Gençlerbirliği: 2
Fenerbahçe: 1 - Altınordu: 1

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler