Galatasaray Liv Hospital: 92 - Fenerbahçe Ülker: 88

Galatasaray Liv Hospital: 92 - Fenerbahçe Ülker: 88

Türkiye Basketbol Ligi'nin (TBL) 21. haftasının kapanış maçında Galatasaray Liv Hospital, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda konuk ettiği Fenerbahçe Ülker'i Zoran Ercek ve Sinan Güler ikilisinin muhteşem performansı ile 92-88 mağlup etti.

Gidenler, sakatlıklar, koçunun bençte oturamaması 6 Aslan'ı durduramadı ve Galatasaray, Abdi İpekçi'de lig lideri Fenerbahçe Ülker karşısında uzun yıllar unutulmayacak tarihi bir galibiyet aldı: 92-88.

Cimbom, istekli başladığı derbinin ilk çeyreğini 16-14 galip tamamladı. Büyük çekişmenin yaşandığı ikinci 10'da Aslan'ın yüzü Sinan'ın müthiş performansıyla güldü. Erceg de skor yükünü çekince Galatasaray odaya 41-39'la girdi.

3. çeyrekte Sırp yıldızları Micov ve Erceg'le bir ara farkı 8'e kadar çıkaran yorgun Aslan, kader periyoduna da 68-63'le girdi. Son çeyrekte de varını yoğunu ortaya koyan 6 Aslan, ligin en formda takımı Fenerbahçe Ülker'i 92-88 ile dize getirdi. 

Derbi sonrası Galatasaraylı basketbolcular tribünlerle sarı-kırmızı tezahüratını yaparken, tribünleri selamlayan Ergin Ataman'a, 'Hakkınız ödenmez, paranız ödenir' tezahüratında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler