Galatasaray Olcan Adın'ı KAP'a bildirdi

Galatasaray Olcan Adın'ı KAP'a bildirdi

Galatasaray, Trabzonspor'un milli futbolcusu Olcan Adın'ın transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Olcan Adın'ın transferi için Trabzonspor ile görüşmelere başlanmıştır" ifadesine yer verildi.

BİR AÇIKLAMA DA TRABZONSPOR'DAN
Trabzonspor da Olcan Adın'ın Galatasaray'a tranfseri konusunda görüşmelere başlandığını açıkladı. Bordo-mavili kulüpten KAP'a gönderilen açıklamada şöyle denildi: "Profesyonel futbolcumuz Olcan Adın'ın, Galatasaray A.Ş.'ye transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."

GALATASARAY NE KADAR ÖDEYECEK?
Geçtiğimiz hafta Olcan Adın için Trabzonsporla masaya oturan Galatasaray yönetiminin bu futbolcu için 4 milyon euro artı Salih Dursun'un bonservisini vermeyi kabul ettiği öğrenildi. 

Trabzonspor yönetimi Salih Dursun'un yanı sıra başka bir futbolcu daha isteyince sarı kırmızılılar bonservis bedelini 500 bin euro daha yükselterek 1 futbolcu ile pazarlığı noktaladı. 

SIRADA MEVLÜT ERDİNÇ VAR
Galatasaray transferde sadece Olcan Adın değil aynı zamanda da Mevlüt Erdinç'i bitirmek istiyor. 

Mevlut Erdinç'le her konuda anlaşan sarı kırmızılı yönetimin, Saint Etienne kulübüne 4 milyon euro teklif ettiği ve haber beklediği ortaya çıktı.

Fransız kulübünün 5 milyon euroda diretmesine rağmen Mevlüt Erdinç'in Galatasaray'da oynamak için ısrar etmesinin bu transferde etkili bir rol oynayacağı belirtiliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler