Galatasaray uzatmada kazanmasını bildi - İZLE

Galatasaray uzatmada kazanmasını bildi - İZLE

Galatasaray, Gençlerbirliği'ini 3-2 yenerek Şampiyonlar Ligi umutlarını son 2 maça taşıdı

Sahasındaki son 3 maçta 2 kez kaybeden Galatasaray, Gençlerbirliği karşısına 2. sırayı korumak ve Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde moral bulmak için çıktı. Rakibine göre daha rahat bir şekilde maça çıkan Gençlerbirlği maça fırtına gibi giren takım oldu. 6. dakikada defansın arkasında topla buluşan Oktay, Ufuk'u ters ayağı üzerinde yakaladı ve takımını öne geçirdi. 6. dakikad sonra bu kez Zec farkı ikiye çıkardı. İlk yarıda hiç bir varlık gösteremeyen Galatasaray, devre arasına kadar Dahlin'in kalesne tehlikeli şut bile atamadı. 

İkinci yarının ilk bölümünde istediği baskıyı kuramayan Galatasaray, 61. dakikada Telles'in vuruşuna ayak koyan Burak ile farkı bire indirdi. Golün ardından baskısını artıran sarı kırmızılıar, 2 dakika sonra Burak'ın vuruşunu çıkarmaya çalışan Ahmet'in kendi kalesine attığı golle beraberliği yakaladı. 
Uzatma anlarında Galatasaray'ın aradığı gol geldi. 93. dakikada Sabri'nin ortasında arka direkte dokunan Umut Bulut sarı kırmızılılara 3-2'lik galibiyeti getiren isim oldu. 

MAÇIN GENİŞ ÖZETİNİ VE GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler