Galatasaray yıldız avında!

Galatasaray yıldız avında!

Hırvatistan Milli Takımı ve Tottenham'ın yıldız futbolcusu Niko Kranjcar sarı kırmızılı takıma yeşil ışık yakıyor.

Terim transfere onay verirse, 6 milyon Euro teklif edilecek. Hırvatistan Milli Takımı ve Tottenham’ın 27 yaşındaki yıldız futbolcusu Türkiye’de futbol oynamaya oldukça sıcak bakıyor. Transferin gerçekleşmesi için son kararı Fatih Terim verecek.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Türk Telekom Arena’da cuma günü, hem de başkan Ünal Aysal’ın locasında, sürpriz bir konuk vardı. Hırvatistan Milli Takımı ve Tottenham’ın yıldız futbolcusu Niko Kranjcar’ın Türkiye-Hırvatistan maçını Galatasaray başkanı Aysal’ın locasında seyrettiği ortaya çıktı. Ocak ayında orta sahada oyunu yönetecek lider bir futbolcu almak isteyen Galatasaray Kulübü’nün Niko Kranjcar’a olan ilgisi de Türk Telekom Arena’da tescillenmiş oldu.

Eleme maçlarında 4 gol attı
Euro 2012 Grup elemelerinde Hırvatistan forması ile 4 gol kaydeden ve sakatlığı nedeniyle Milli Takımımıza karşı forma giyemeyen 27 yaşındaki yıldız futbolcu, başkan Aysal yurt dışında olmasına rağmen milli mücadeleyi Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun ve Ünal Aysal’ın damadı Cem Şirin ile birlikte izledi.

Türkiye’ye sıcak bakıyor
Adı sezon başında da Galatasaray ile anılan Kranjcar için ise yönetim, teknik direktör Fatih Terim’den onay bekliyor. İmparator’un “evet” demesi halinde başarılı futbolcuyu transfer etmek için harekete geçileceği ortaya çıktı. 2013 yılında Tottenham Hotspur Kulübü ile sözleşmesi sona erecek olan Hırvat oyuncunun, “Mrmic, Tomas, Rapajic gibi isimler İstanbul’da çok mutlu bir kariyer geçirdiler. Bunu çok iyi biliyorum” diyerek Türkiye’de futbol oynamaya sıcak baktığı ifade edildi.

Terim’in onay vermesi halinde G.Saray’ın transfer için 6 milyon Euro’yu gözden çıkaracağı belirtildi.

KRANJCAR KİMDİR?

- Yaş: 27
- Boy: 1.86
- Mevkii: Ofansif orta saha
- Kulübü: Tottenham
- Değer: 8 milyon Euro

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler