Galatasaraya dünya yıldızı

Galatasaray'a dünya yıldızı

Galatasaray, Fatih Terim’in isteği üzerine Inter’in gözden çıkardığı Diego Milito’nun transferi için düğmeye bastı.

Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmayı planlayan Galatasaray, forvete yapacağı takviye konusunda yeniden eski aşkı Diego Milito’ya yöneldi.

33 yaşındaki Arjantinli yıldızı Fatih Terim’in ısrarla istediği, Inter’in de yeni sezon için bu oyuncuyu düşünmemesinin Galatasaray’ın iştahını kabarttığı bildirildi. Menajerleri aracılığıyla nabzı yoklanan Milito’nun ülkesinden de teklif aldığı, ancak Şampiyonlar Ligi’nde yer alması nedeniyle Galatasaray’a daha sıcak baktığı ifade edildi. 
 
Lucio, Cambiasso ve Chievu gibi usta isimlerle yolları ayırma kararı alan İtalyan ekibinin, 2014’e kadar sözleşmesi devam eden Diego Milito’yu da satış listesine koydu. Sarı-Kırmızılı yönetimin Milito’nun dışında Cambiasso ve Chievu’nun transferi için de Inter yöneticilerinin nabzını yoklaması bekleniyor. Savunmada görev alan Chievu bir süredir G.Saray’ın transfer listesinde yer alıyordu. Fatih Terim, Melo’nun bonservisinin alınmamasını ihtimaline karşılık Cambiasso’yu da alternatif olarak elinde tutuyor.
 
“ÇOK FAYDALI OLUR”
Başkan Ünal Aysal’ın hafta içinde Fatih Terim, Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak’la yapacağı görüşmenin ardından Diego Milito’nun transferi için Inter’e resmi teklifin yapılması bekleniyor. 
 
Terim’in, 2010 yılındaki finalde Bayern Münih’e 2 gol atarak Şampiyonlar Ligi kupasını kazandıran Milito’nun tecrübesine dikkat çekip “Milito dört dörtlük bir profesyonel. Hırslı, kaybetmeye tahammülü olmayan biri. Galatasaray’a büyük fayda sağlayacaktır” diyerek transferini için her türlü fedakarlığın yapılmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler