Galatasaraya iki bomba daha!

Galatasaray'a iki bomba daha!

Hollanda ve İngiliz basını, Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Arjen Robben'le ilgili önemli haberlere imza attı...

Hollanda'da yayın yapan Voetbal International adlı derginin internet sitesi, dün gece son dakika bilgisiyler duyurduğu haberde Galatasaray'ın Wesley Sneijder ve Didier Drogba'dan sonra Arjen Robben'i de kadrosuna katmak istediğini iddia etti.

Haberde ayrıca başkan Ünal Aysal'ın bu transfer için danışmanı Bülent Tulun'u görevlendirdiğini ve Hollandalı yıldızın da hem Bayern'de yedek kalması olasılığının fazla oluşu hem de Türkiye'de hatırı sayılır bir para kazanabilme ihtimalinden ötürü bu transfere sıcak baktığı bilgisine de yer verildi.
 
300420130926538708645_3.jpg
 
İNGİLİZLER'DEN ÇARPICI İDDİA: ROBBEN VE...
İngiltere'de yayın yapan Daily Mail gazetesinin internet sitesi de Galatasaray'ın Robben'in transferi için yakın bir gelecekte yaklaşık 14 milyon euro'luk bir teklifle Bayern Münih'in kapısını çalacağını iddia etti.
 
Haberde ayrıca sol bek arayışını sürdüren sarı kırmızılıların Manchester City'nin Fransız oyuncusu Gael Clichy'yi de transfer etmek istediğini ileri sürdü.
 
BİR DE MÜJDELİ HABER
Juventus CEO'su Beppe Moratta da İtalyan spor basınına açıklamalarda bulundu ve Arjen Robben transferinde devrede olmadıklarını söyledi.
 
300420130926428709231_3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler