Galatasarayda Schalke bereketi

Galatasaray'da Schalke bereketi

9 milyon lira gibi rekor bir hasılat!

Cim Bom, peş peşe oynayacağı Schalke ve Ordu maçlarını kazandığı takdirde bir servete konacak Şampiyonlar Ligi'nde tur atlayıp çeyrek finale kalmaları durumunda gelirleri 2'ye 3'e katlanacak

Devre arasında kadrosunu Sneijder ve Drogba gibi iki dünya yıldızıyla güçlendiren G.Saray, 5 günde 2 çılgın hasılat bekliyor. Yarın akşam Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Schalke 04'le karşılaşacak olan Aslan, 25 Şubat Pazartesi günü de Süper Lig'de Orduspor'u ağırlayacak. Sarı-Kırmızılı yönetim, bu iki maçtan da galibiyetin yanı sıra tam 9 milyon TL gelir bekliyor.
 
BEKLENTİLER BÜYÜK
 
Galatasaray'ın önümüzdeki iki kritik maçla ilgili beklentileri şöyle: Yarınki Schalke maçını kazanmaları durumunda UEFA'dan 1 milyon euro (2.4 milyon TL) galibiyet primi gelecek. Kombine hariç 12 bin bilet karşılığı 2.5 milyon TL, GSStore satışlarından 1.5 milyon TL bekliyor. Schalke galibiyetinin havasıyla Orduspor'un karşısına çıkacak olan Cim Bom, ilk yarıda 2-0 kaybettikleri rakipten rövanşı almaya kararlı.
 
3 MİLYON BEKLİYOR
 
Sahadan çıkarılacak 3 puanın karşılığı olarak yayın havuzundan 900 bin TL galibiyet primine GSStore'dan 700 bin TL eklemeyi düşünen Sarı-Kırmızılılar'ın bu maçla ilgili beklentileri ise toplam 1.6 milyon TL. Beklentiler bununla da sınırlı değil. Schalke'de 12 Mart'ta oynanacak rövanş maçının ardından çeyrek final vizesi alınırsa, 3 milyon euro prim var.
 
DROGBA 10 MİLYON
 
Eğer bir aksilik olmaz da beklentiler karşılanırsa Galatasaray, Didier Drogba'ya bu sezon ödeyeceği parayı iki maçta çıkarmış olacak. Peki Fildişi Sahilli golcünün Sarı-Kırmızılı takıma maliyeti ne kadar? İşte yanıtı... Bu sezonun ikinci yarısı için 2 milyon euro, önümüzdeki sezon 4 milyon euro garanti ücret... 4 milyon euro da imza parası. Yani 1.5 sezonun toplamı 10 milyon euro. (AKŞAM)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler