Galatasarayda süper prim: Adam başı 100 bin dolar

Galatasaray'da süper prim: Adam başı 100 bin dolar

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Schalke zaferinin ardından prim açıklaması yaptı...

Şampiyonlar Ligi'nde gidebilecekleri yere kadar gitmek istediklerini ve kimseden çekinmediklerini ifade eden Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal şunları söyledi:

"Ben öncelikle buraya kadar galip destek veren taraftarımıza, televizyon başından destek veren herkese teşekkür ederim. Çok güzel bir geceydi. Her şey gönlümüzce oldu. Keyifli bir maç izledik ve başarılı olduk. Bütün takımı kutluyorum. Bunun tadını önümüzdeki günlerde doya doya çıkaracağız. Durdurulamaz yükselişimiz devam edecek. Amacımız; oyuncularımızın ve teknik heyetimizin bu başarısını hediyeyle kutlamak. Bunu fazlasıyla hak ettiler; hak ettiklerini fazlasıyla alacaklar."
 
 
ADAM BAŞI 100 BİN DOLAR
Ünal Aysal, maçtan önce takıma konuşma yaptı, “Size büyük bir sürprizim var” dedi. 90 dakika sonunda bu sürpriz belli oldu. Primler adam başı 50 bin dolardan 100 bine çıktı
 
Karşılaşma sonrasında Başkan Aysal'ın büyük sürprizi de belli oldu. Adam başı 50 bin dolar (90 bin TL) primler, 100 bin dolara (180 bin TL) çıktı. Böylece yönetim, çeyrek finalden gelecek paranın büyük bölümünü oyunculara dağıtmış olacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler