Galatasaray'dan ayrılacak futbolcular

Galatasaray'dan ayrılacak futbolcular

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, takımdan ayrılacak futbolcularla ilgili bilgi verdi.

Lig TV'de açıklamalar yapan Hamzaoğlu, Veysel Sarı ile yolların ayrılacağını ve bazı isimlere de takımdan gönderilebileceklerini söylediklerini dile getirdi.

"İDEAL KADROM 20 OYUNCU 3 KALECİ"
"32 kişiyle antrenman yapıyoruz. Bana sorarsanız 20 oyuncu 3 kaleci idealdir. Eğer ihtiyacınız olursa altyapıdan alma şansınız olur ve o çocuklar da umutla çalışır. Ama şimdi 2-3 kulvarda yarışma olursa bu kadro 26'ya çıkabilir. Ondan fazlası sıkıntı. Furkan ayrıldı. Bazı arkadaşlar da gidecek, konuştuk. Veysel ile yolları ayıracağız. 6 ay sonra masaya oturduğumuzda oynayamayan bir oyuncunun değeri düşecek. En azından bu 4-5 ayı oynayarak geçirsinler. Umut Gündoğan ve Gökhan Zan ile de konuştuk. Bir de Yekta'ya 'Teklifler varsa değerlendirebilirsin. Yoksa kadroda devam edebilirsin' dedik. Yekta iyi bir oyuncu 'En azından isteyen takımlar faydalansınlar' dedim."

EBOUE DE GİDİYOR
Sezon başında yabancı sınırından dolayı kadroda yer alamayan Eboue için de açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu; "Eboue yalnız başına çalışmalarına devam ediyor. Sezon sonu da kontratı sona eriyor. Takımdan ayrılacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler