Galatasaraydan Fenerbahçeye sert yanıt!

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye sert yanıt!

Kulüp yönetince yapılan yazılı açıklama şöyle...

"Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama
 
Bugün bazı medya organlarının, Fenerbahçe yönetiminden aldıkları davet sonrası ve bilgiler bazında bazı profesyonel yönetici ve yönetim kurulu üyelerimizi hedef alarak yayınladıkları tek taraflı, haksız ve ağır ithamları hayret ve ibretle okuduk.
 
Türk futbol tarihinin en büyük utancını, kendi kulübüne, taraftarına ve Türk futboluna yaşatmış basiretsiz bir yönetimin son cezalarla artık net olarak tescil olmuş hataları sonrası derhal istifa edip taraftarından ve Türk kamuoyundan özür dilemek yerine, artık alışılmış ve eskimiş yöntemlerini tekrarlayarak en yakın rakibini suçlamasını ve de tamamen kendi görevlerini yapmaya çalışan TFF profesyonellerini masum halk kitlelerine hedef göstermesini ve böylece içine düştükleri çıkmazdan kurtulmaya çalışmalarını anlamak mümkün değildir.
 
Özellikle bilinmelidir ki, başında çok koyu bir FB'li Başkanın bulunduğu TFF’de profesyonellerin, emri altında çalıştığı Başkanının bilgisi ve onayı olmadan TFF'nin bağlı olduğu UEFA'nın resmen talep ettiği herhangi bir evrakı bu üst kuruluşa vermiş olması mümkün olamayacağı gibi, göndermemesi de görevin ihlali sayılır.
 
Bunu geniş halk kitleleri önünde bir kasıt, art niyet, düşmanlık, ihanet şekline dönüştürmeye çabalamak, tek kelime ile ağır tahrik ve suçu tetiklemektir. Kaldı ki TFF bir tarafsız kurum olup, yıllardır kurgulanmaya çalışıldığı gibi herhangi bir kulübün veya FB'nin bir alt kuruluşu değildir, olmamalıdır, olamaz.
 
Bu garip zihniyeti ve bunu devam ettirip destek veren her türlü davranışı kınıyor, artık futbolumuzda sadece futbolun konuşulacağı günlerin geldiğine inanmak istiyoruz.
 
Biz Galatasaray Spor Kulübü olarak sorumsuzca suçlanarak teşhir edilmeye ve gözdağı verilerek sindirilmeye çalışılan bütün sporsever dost ve üyelerimize karşı hiçbir teşebbüsü hukuken ve de fiilen cevapsız bırakmayacağımızın bilinmesini istiyor, bu konuda sağduyulu bütün sporseverlerin anlayış ve desteğinin yanımızda olacağına inanıyoruz.
 
Galatasaray Spor Kulübü"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler