Galatasaraydan güç gösterisi - İZLE

Galatasaray'dan güç gösterisi - İZLE

Cim-Bom, ligin son sırasındaki Ankaragücü'nü 4-0 gibi farklı bir skorla yendi.

9 haftalık galibiyet serisinin ardından Eskişehirspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında TT Arena'da Sarı-kırmızılılar, 4. dakikada Gökhan Zan ve 9. dakikada Emre Çolak'ın attığı gollerle devreyi 2-0 önde tamamladı. Galatasaray'da Riera 54. dakikada attığı golle farkı 3'e çıkarırken, yeni transfer Yiğit Gökoğlan ise 76. dakikadaki golüyle maçın skorunu belirledi ve mücadele 4-0 ev G.Saray'ın üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sezon 11. iç saha maçında 9. galibiyetini alan sarı kırmızılılar böylece puanını 50'ye çıkartırken; Fenerbahçe ile arasındaki puan farkı da 5'e çıktı. Aynı şekilde Beşiktaş ile aradaki puan farkı da 5'e çıkardı.

Öte yandan Galatasaray tribünleri maçın 58. dakikasında beyaz mendil sallayarak, yarınki genel kurul öncesi 58. maddenin bir defalığına uygulanmaması tartısmalarını protesto etti.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta maçında Ankaragücü'nü ağırlarken, sarı-kırmızılı takımın kadrosunda değişikliğe gidilmesi dikkati çekti. Yaşanılan mali sorunlar nedeniyle son dönemde oldukça sıkıntılı günler geçiren ve birçok oyuncusunu kaybetmesi nedeniyle genç oyuncuların forma giydiği Ankaragücü karşısında Fatih Terim, 5 as oyuncusunu yedek soyundurdu. Sarı-kırmızılı ekibin son oynadığı Eskişehirspor karşılaşmasında ilk 11'de olan isimlerden Selçuk İnan, Felipe Melo, Tomas Ujfalusi, Hakan Balta ve Kazım Kazım, Ankaragücü maçının yedekleri arasında yer aldı.

Teknik direktör Terim, bu oyuncuların yerine Çağlar Birinci, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Albert Riera ve Sercan Yıldırım'ı ilk 11'de görevlendirdi.

Selçuk ilk kez yedek
Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Selçuk İnan, bu sezon ilk kez bir maça yedekler arasında başladı.

''Cim-bom''un bu sezon ligde oynadığı 21 karşılaşmada da 90 dakika sahada kalarak takımın en fazla forma giyen oyuncusu olan Selçuk, Ankaragücü maçının yedekleri arasında yer alarak ilk kez bir maça ilk 11'de başlayamamış oldu.

Ceyhun, ilk 11'le tanıştı
Sarı-kırmızılı ekibin sezon başında Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı Ceyhun Gülselam, ligde bir maça ilk 11'de başlayabilmek için 21 hafta bekledi.

Teknik direktör Fatih Terim'den forma şansı bulmakta zorlanan ve ligde forma giydiği ve sonradan oyuna girdiği 6 maçta ancak 27 dakika süre alabilen Ceyhun, Ankaragücü karşısında ilk 11'de şans buldu.

Ceyhun, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Adana Demirspor maçına ilk 11'de başlamış ve 90 dakika sahada kalmıştı.

Ankaragücü'ne destek
Galatasaray taraftarları, mali sorunlar nedeniyle oldukça kötü bir dönem geçiren Ankaragücü takımına karşılaşma öncesi destek verdi.

Üzerinde, ''Dayan Ankaragücü'' yazılı bir pankart açan taraftarlar, karşılaşma öncesi Ankaragücü takımını tribünlere çağırarak alkışlarla karşıladı.

Mücadeleyi, yaklaşık 150 Ankaragücü taraftarı da kendilerine ayrılan tribünden takip etti.

Öte yandan, Galatasaray'ın bu sezon Türk Telekom Arena'da yaptığı maçlarda organize edilen, ''Efsaneler anılıyor'' organizasyonunun Ankaragücü karşılaşmasındaki konuğu eski sarı-kırmızlı futbolculardan Turgan Ece oldu. Karşılaşma öncesi plaket verilen Ece, tribünleri selamladı.

GALATASARAY: 4 - ANKARAGÜCÜ: 0

STAT: Türk Telekom Arena
HAKEM: Barış Şimşek
 
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Gökhan, Çağlar, Engin (Dk. 62 Melo), Ceyhun, Emre (Dk. 46 Yiğit), Rierra (Dk. 70 Ujfalusi), Elmander, Sercan
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

ANKARAGÜCÜ: Bora, Mehmet Çoğum, Aydın, İshak, Ümit, Serol, Bilal, Serkan, Gökhan (Dk. 75 Orhan), Veli (Dk. 58 Muhammed), Ergin Keleş (Dk. 87 Aybars)
TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Kutlu

GOLLER: Dk. 4 Gökhan Zan, Dk. 9 Emre, Dk. 54 Riera, Dk. 76 Yiğit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler