Galatasaray’ın gözdesi Mauro Icardi transferinde mutlu son

Galatasaray’ın gözdesi Mauro Icardi transferinde mutlu son

Arjantinli forvet Mauro Icardi'nin transfer süreci Galatasaray'ın zaferiyle sonuçlandı. İtalyan kulüplerinin de peşinde olduğu yıldız futbolcu, 10 milyon Euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer oldu.

GALATASARAY, Mauro İcardi'yi bonservisiyle renklerine yeniden katmak için çaba harcarken engellerle karşılaşsa da mutlu sona ulaştı.

Arjantinli forvetin Arap kulüplerine gitmeyi reddetmesinin ardından eli güçlenen sarı-kırmızılılar, İtalyanlar'ın devreye girmesiyle sarsıldı. Calciomercato ve Tuttosport başta olmak üzere İtalyan spor medyası; eski takımı Inter ile Sampdoria'nın, Icardi'ye yıllık 10 milyon Euro maaş önerdiğini; Milan'ın da Arjantinli yıldızı düşündüğünü ileri sürdü. Ancak ipi göğüsleyen Aslan oldu.

PARA DEĞİL FORMA

Fransa’nın saygın gazetesi L'Equipe'in ardından Avrupa futbolunun nabzını tutan İtalyan gazeteci Fabrizio Romano da Galatasaray'ın transferde mutlu sona ulaştığını duyurdu.

Sarı-kırmızılı yönetime yakın kaynaklar da Icardi'de sorun kalmadığını açıkladı. Böylece Cimbom, dünyanın en önemli forvetlerinden birini bonservisiyle kadrosuna dahil etmiş oldu.

Sarı-kırmızılılar, mevcut piyasa değeri 18 milyon Euro alan Mauro Icardi'nin tapusu için Fransız kulübüne 10 milyon Euro ödeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler