Galatasaray’ın transfer gündemi: Moise Kean, Nicolo Zaniolo, Weston McKennie ve Leandro Paredes

Galatasaray’ın transfer gündemi: Moise Kean, Nicolo Zaniolo, Weston McKennie ve Leandro Paredes

Galatasaray'ın yeni sezon transfer gündemi oldukça hareketli. Juventus'tan iki isim, Leeds United'dan ve Paris Saint-Germain'den bir yıldız futbolcu için girişimler başladı...

TRANSFER arayışlarını sürdüren Galatasaray'da her geçen gün masaya yeni isimler geliyor. Son iddia İtalya'dan. La Gazzetta dello Sport; sarı-kırmızılıların Juventus ile Moise Kean için görüşeceğini duyurdu.

Sözcü'den Mesut Yıldırım'ın bildirdiğine göre; Haberde, Fildişi Sahili asıllı 23 yaşındaki İtalyan forvet ile Nicolo Zaniolo'nun takasının görüşüleceği, Leeds United'daki kiralık süresi sona eren Weston McKennie'nin de gündemde olduğu belirtildi.

Everton macerası iyi geçmeyen, piyasa değeri 18 milyon Euro olan Kean, asıl bölgesi santrforun yanı sıra sol kanatta da oynayabiliyor.

Juventus forması giyen Moise Kean.

18 milyon Euro'luk piyasa değerine sahip 24 yaşındaki Amerikalı McKennie ise merkez orta sahanın her bölgesinde görev yapabiliyor.

PAREDES HEYECANI

Juventus ile kiralık sözleşmesi sona eren ve Paris Saint-Germain'e geri dönen Leandro Paredes ile ilgili olumlu gelişmeler yaşanıyor.

28 yaşındaki orta saha oyuncusunun İstanbul'a gelmeyi kabul etmesinin ardından Fransız kulübü ile bonservis pazarlığına oturulacak.

Leandro Paredes.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler