Galatasarayın yıldızı ölümden döndü

Galatasaray'ın yıldızı ölümden döndü

Genç futbolcu Porsche marka lüks otomobiliyle Kocaeli'den dönüş yolunda virajı alamayarak takla attı.

Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçında hakem Cüneyt Çakır’a yaptığı hareket sonrası PFDK’dan 11 maç ceza alan G.Saraylı futbolcu Engin Baytar gece yarısı trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan Baytar'ın durumunun iyi olduğu ve ayakta tedavi edildiği bildirildi.

Geçtiğimiz 12 Ağustos’ta oynanan maçta hakem Cüneyt Çakır’ın yakasına yapışarak gösterdiği tepki nedeniyle hem 11 maç takımdan ayrı kalan hem de yaklaşık 400 bin Euro gibi önemli bir gelir kaybı yaşayan Baytar, Porsche marka lüks otomobiliyle Kocaeli'den aile ziyaretinden dönerken Tuzla’da gece yarısı 00.30'da virajı alamayarak takla attı. Aracında buyuk hasar meydana gelen Baytar, Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
 
bayrak-kaza-galatasaray-sakarya-tuzla-sozcu-resim-081.jpg
 
Olayı ise İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, G.Saray Kulübü’ne iletti. Gece yarısı Abdürrahim Albayrak’ı arayan Çapkın’ın Engin’in hastanede tedavi altında olduğunu ve otomobilinin ise pert olduğunu ifade etti. 
 
TABURCU OLDULAR
 
Hastane önünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hasan Şaş, Engin Baytar'ın izinli olduğunu ve Sakarya'ya ailesini ziyarete gittiğini belirterek, "Arkadaşı ile birlikte, arkadaşının sürdüğü bir araçla maalesef trafik kazası geçirdi. 3-4 takla atmış, araba pert olmuş. Ama Allaha şükürler olsun, hayati tehlikesi yok. Ufak tefek sıyrıkları var, arkadaşınında, kendisininde" dedi.
 
Şaş ayrıca, Baytar'ın 3-4 gün içinde antremanlara çıkabileceğinide söyledi. Albayrak ise korkulacak bir durum olmadığını, Baytar'ın bugün takımla antrenmana çıkabileceğini dile getirdi.
 
Baytar tedavisinin ardından, Albayrak'ın kullandığı otomobille hastaneden ayrıldı. Otomobil sürücüsü Koyuncu'un da tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi. Kaza sonucu otomobil kullanılamaz hale geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler