Galatasarayla farkı kapatmak zor

"Galatasaray'la farkı kapatmak zor"

Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcusu Moussa Sow, yakaladıkları fırsatı değerlendiremediklerini söyledi.

Pierre Webo’nun cezası nedeniyle forma giyemediği kritik rövanşta forvette yalnızları oynayan ve rakip savunma arasında kaybolan Fenerbahçe’nin gol makinesi Moussa Sow, karşılaşmanın ardından Fransız basınına yaptığı açıklamalarda acı itiraflarda bulundu. Amsterdam’da oynanacak final maçının biletini kaçırdıklarına çok üzülen Senegalli yıldız, Süper Lig şampiyonluğundan da umudunu kesti. 

‘FARKI KAPATMAK ZOR’
Ligde Galatasaray’ın 7 puan gerisinden gelmelerinin kendileri için çok büyük bir dezavantaj olduğuna dikkat çeken Moussa Sow, lider Galatasaray’ın artık arayı kapatmalarına müsaade etmeyeceğine vurgu yaparken şu ifadeleri kullandı:
 
“Çok başarılı bir sezon geçirdiğimiz UEFA Avrupa Ligi’nden son derece talihsiz şekilde elendik. Daha ileri gidip, son maça çıkmak istedik. Ancak final umutlarımızı 2. maçta koruyamadık. Bunun için gerçekten çok üzgünüm.
 
Süper Lig’de de iyi maçlar çıkardığımızı düşünüyorum. Sakatlıkların çok yaşandığı bir periyottan geçtik. Artık lider Galatasaray’ı yakalayabileceğimizi düşünmüyorum. Aradaki puan farkını kapatmak gerçekten çok zor. 
 
‘HEPSİNİ KUTLARIM’
Bu saatten sonra elimizde sadece Ziraat Türkiye Kupası kaldı. Biraz gerçekçi olup bu durumu kabullenmeliyiz. Geçmişe takılı kalmak bizi hedeflerimizden uzaklaştırır. Biz zorlu süreçlerden güçlenerek çıkan bir futbolcu topluluğuyuz. Türkiye Kupası’nı kazanmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bu başarılı sezonu kupa almadan kapatmak istemiyoruz. Her şeye rağmen takım arkadaşlarımın hepsini ve bizi burada destekleyen taraftarlarımızı kutluyorum.” (Kaynak: gazetevatan.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler