Galibiyet hasleti sona ermeli

Galibiyet hasleti sona ermeli

Pazar günü kendi sahasında Denizli Belediyespor ile karşılaşacak olan Çankırıspor'da hazırlıklar 3 puana göre.

Geçtiğimiz haftayı Beypazarı Şekerspor karşısında aldığı 1-1'lik skorla puanla kapatma başarısı gösteren Çankırıspor, pazar günü kendi evinde oynayacağı Denizli Belediyespor karşılaşmasına tam kadro hazırlıklarını sürdürüyor.

Beypazarı Şekerspor karşısında galibiyeti kaçıran taraf olan Çankırıspor'un bu haftaki karşılaşmadan 3 puanla ayrılması ve haftalardır süren galibiyet hasletini de sona erdirmesi bekleniyor.

KARŞILAŞMANIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Pazar günü saat 13.30'da Çankırı Atatürk Stadında oynanacak karşılaşmanın hakemi Sivas bölgesinden Abdulkadir Bitigen. Yardımcıları ise yine Sivas bölgesinden Muzaffer Kaşıkçı ve Kayseri bölgesinden İlyas Emektar.

TURHAN ŞEN: AMAÇ KAZANMAK

Teknik direktör Hakan Yılmaz'ın katılmadığı antrenmanda Çankırıspor, yardımcı antrenör Turhan Şen'in gözetiminde, pazar günkü Denizli Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Çankırıspor için büyük önem taşıyan müsabakalardan biri olan Denizli Belediyespor maçı hakkında değerlendirmelerde bulunan antrenör Turhan Şen, ''Bundan sonra her maçımız final havasında geçecek. Bunların ilki de sahamızda oynayacağımız Denizli Belediyespor maçı. Bu maçta mutlak 3 puan almak istiyoruz. Taraftarlarımızdan sabırla bizi desteklemelerini bekliyoruz'' dedi.

Sezonun ilk haftalarında birkaç galibiyet almaları durumunda takımın çok daha iyi yerlerde olabileceğini belirten Şen, ''Şimdi mutlak galibiyet için mücadele ediyoruz. Amacımız kendimizi yukarılara doğru taşımak. Şu an için ilk hedefimiz düşme potasından çıkmak'' ifadelerini kullandı.

HAKAN YILMAZ GÖREVİNİN BAŞINDA

Öte yandan Fethiyespor karşılaşmasında maçın hakemine yaptığı itirazlar sonucu tribüne gönderilen ve PFDK tarafından 4 maç sahaya ve soyunma odalarına girmeme cezası ile cezalandırılan Hakan Yılmaz ile ilgili belirsizliğe son noktayı Başkan Sevda Karaali koydu. Karaali Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Hakan Yılmaz görevinin başındadır. Takımın antrenmanlarında sahada olmaması görevinde olmadığını göstermez." dedi.

BAŞKAN  DİNÇ PAZAR GÜNKÜ MAÇI İZLEYECEK!

Hafta başında yaşanan gelişmelerin üzerine Belediye Başkanı İrfan Dinç'in de pazar günü oynanacak olan Çankırıspor - Denizli Belediyespor karşılaşmasını izleyeceği öğrenildi. Vali Vahdettin Özcan'ın Radyo Neşe'de yaptığı konuşmada "Buradan yeni bir gelişmeyi haber vereyim. Pazar günü Çankırıspor'un maçını Belediye Başkanı ve milletvekillerimizle beraber izleyeceğiz" dedi. Vali Özcan ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personeli de Çankırıspor'un maçlarını izlemeye davet etti.

Grupta haftanın diğer maçları şöyle:

Adıyamanspor - Beypazarı Şekerspor
Körfez Futbol Kulübü - Fethiyespor
Altınordu - 1461 Trabzon
Mardinspor - Alanyaspor
Bandırmaspor - Kırklarelispor
Eyüpspor - Ünyespor
Adana Demirspor - Sarıyer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler