Gamzelilerde acı ve mutluluk birarada

Gamzeliler'de acı ve mutluluk birarada

Çankırı Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli'nin

amcası Mehmet Tevfik Gamzeli (86) vefat etti.

Çankırı'nın en köklü manifaturacı ve çiftçilerinden olan merhum Mehmet Tevfik Gamzeli, geçirdiği beyin ameliyatı sonrası tedavi gördüğü Devlet Hastanesinde 86 yaşında yaşama veda etti.

Emekli İstanbul Cumhuriyet savcılarından Ömer Faruk Gamzeli ile manifaturacılık mesleği ile birlikte çiftçilik de yapan Ahmet Gamzeli'nin babası olan merhum Mehmet Tevfik Gamzeli'nin cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak öğle namazına müteakip Sarıbaba Mezarlığında toprağa verilecek.

VEFAT'TAN 10 SAAT SONRA AİLEYE TORUN GELDİ
Öte yandan amcasını kaybeden Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli, vefat olayından 10 saat sonra, bu sabaha karşı Veteriner olan oğlu Salih Zeki Gamzeli'nin eşi doğum yaparak bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Amcasının ölümünden sonra gerçekleşen doğum ile birlikte torun sahibi olan Nejat Gamzeli ve ailesi, bir yandan kaybettikleri amcalarının acısını yaşarken öte yandan aileye yeni katılan ve Azra adını verdikleri torunlarının sevincini yaşamanın gayretini gösteriyorlar.

Galiba hayat denilen mücadele de böylesi bir süreçle birlikte perçinleşerek "herşey insanoğlu için" deyimini haklı kılar hale dönüştürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler