Gayret: Amacımız Çankırıya hizmet

Gayret: Amacımız Çankırı'ya hizmet

Perşembe günü yapılacak ÇATSO seçimleri için çalışmalarını sürdüren Ahmet Gayret, hedeflerini açıkladı.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası (ÇATSO) seçimleri yaklaşırken adaylar vaatlerini anlatmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar. Adaylardan Ahmet Gayret de yönetime adaylığını açıkladığı günden bu yana bir farlı çalışmalarla kendisini ÇATSO üyelerine anlatmaya çalışıyor. Ahmet Gayret ÇATSO yönetim seçimleri için yola çıktığı yol arkadaşı Maden Mühendisi Mahmut Uzunkaya ile birlikte Çankırı’da yayın yapan 99.5 Radyo Neşe ve 95.7 Radyo Best’in ortak yayınında radyoların haber müdürü Fatih Kartal’ın konuğu oldular. Gayret ve Uzunkaya, ÇATSO yönetimine seçildikleri takdirde neler yapacaklarını anlattılar.

"AMACIMIZ ÇANKIRI'YA HİZMET ETMEKTİR"
ÇATSO Başkan adayı Ahmet Gayret “seçimler öncesinde insanlara özümüzü sözümüzü aktarmaya fırsat verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine başladı. Seçim yarışında ilkeli ahlaklı bir seçim için yola çıktıklarını ifade eden Gayret, “Öz mü öz memleketin evladıyız. Çankırı sevdalısıyız, Çankırı aşığıyız. Aşıklar, aşklarında kar zarar gütmez biz de gütmüyoruz. Bizim amacımız Çankırı’ya hizmet etmektir.” dedi. Daha sonra söz alan Mahmut Uzunkaya, şu andaki ÇATSO yönetim kurulunda görevli olduğunu ifade ederek “Bundan sonra da Ahmet Gayret bey ve diğer arkadaşlarımızla ÇATSO’da çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz” dedi.

Ahmet Gayret “Çok önceden beri biz bu seçimlere katılmayı düşünmemiştik ancak Çankırı’daki konjektürel şartlar gereği ve arkadaşlarımızın teveccühü ile seçimlere katılma kararı aldık. Tabi biz bunu düşünürken ÇATSO’nun bir hizmet yarışı olduğunu düşünerek hareket ettik. Bu bir savaş değildir. Bizim seçimlere katılmamız mevcut arkadaşlara karşı bir hareketimiz değil, ÇATSO’yu Çankırı’nın bir lokomotifi haline getirmek istediğimiz için giriyoruz” diye konuştu.

"TÜM STK'LARI ÇATSO PAYDASI ALTINDA TOPLAMAK İSTİYORUZ"
“Mevcut çalışmalardan memnunuz ama kendimize göre bir vizyonumuz var bu vizyonu da katarak daha iyi bir çalışma yapacağımıza inanıyoruz. Yönetime geldiğimizde bütün STK’ları ve herkesi ÇATSO paydası altında toplamak istiyoruz.” diyerek sözlerini sürdüren Ahmet Gayret, hazırladıkları yönetim listelerinde bayanlara ve ilçelerdeki ticaretle uğraşanlara da yer verdiklerini ifade etti.

Son olarak söz alan Mahmut Uzunkaya da; Seçimlerden önce bütün esnafları, ticaretle uğraşanları, ilçeleri gezdiklerini belirterek, yönetime geldiklerinde de üyelerimizle ve Çankırı halkıyla kucaklaşmayı devam ettireceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler