Gaziantepspor: 0 - Galatasaray: 0

Gaziantepspor: 0 - Galatasaray: 0

Zirve yarışında puan kaybına tahammüllü olmayan Aslan Gaziantep'te takılarak ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yaptı.

Spor Toto Süper Lig'de lider Fenerbahçe'nin en yakın takipçisi Galatasaray, Gaziantepspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

Roberto Mancini, sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop ile Gökhan Zan'ın yanı sıra Gaziantep'te sağlık kontrolünden geçen Chedjou'yu kadroya almadı. Galatasaray'da lisansları henüz çıkartılmayan yeni transferler Alex Telles ve İzet Hajrovic ile sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop ve Gökhan Zan'ın yanı sıra kırmızı kart cezalısı Burak Yılmaz ile Albert Riera Gaziantep'e getirilmedi. Sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Armindo Bruma ve Aydın Yılmaz da kadroda yer almazken, devre arası transfer çalışmaları kapsamında takıma katılan Salih Dursun ve Umut Gündoğan, isimlerini 22 kişilik kadroya yazdırdı.

İlk yarıda istediği oyunu ortaya koyamayan sarı kırmızılılarda Mancini ilk yarıda sık sık sistemi değiştirirken Melo'nun şutu dışında Aslan önemli bir tehlike yaratamadı. Savunma arkasına yapılan koşular ve araya toplarla pozisyon arayan Gaziantepspor son paslarda etkili olamadı ve ilk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıda ileri ucunda görev yapan yıldızların etkisizliğiyle gol yollarında etkisiz kaldı. Galatasaray savunmasının geride bıraktığı boşluklara iyi değerlendiren Gaziantepspor ise tıpkı ilk 45 dakikada olduğu gibi son paslarda amatörce hatalar yaptı.

Her iki teknik adamın yaptığı yaptığı değişikler sonuç vermedi ve karşılaşma başladığı gibi sona erdi. Bu beraberliğin ardından Galatasaray 34, Gaziantepspor ise 22 puanda haftayı kapattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler