Gaziantepspor: 0 - Galatasaray: 1 - İZLE

Gaziantepspor: 0 - Galatasaray: 1 - İZLE

Sarı-Kırmızılılar mutlu sona çok yakın...

Lider Galatasaray, şampiyonluk yolunda dev bir adım daha attı. Sarı kırmızılıar, Gaziantepspor'u 1-0 yenerek son 3 haftaya Fenerbahçe'nin 7 puan önünde girdi. 

Spor Toto Süper Lig'de son haftalara girilirken, Galatasaray, şampiyonluğunu ilan edebileceği maçta Gaziantepspor'a konuk oldu. Sarı kırmızılılar, kazandığı taktirde Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Kayserispor'a yenilmesini bekleyecek ve bu ihtimal gerçekleşirse, 19. şampiyonluğunu kucaklayacaktı. 
 
 
Terim, zorlu Gaziantep deplasmanında Elazığ maçından farklı olarak sadece Gökhan Zan'ın yerine Semih'e yer veririken, Sneijder'in yerine yine Yekta oynadı. Gaziantep'te ise İBB maçının yıldızı Rostand yine ilk 11'deydi. 
 
Mücadelenin ilk yarısı sarı kırmızılı ekibin beklediği gibi geçmedi. Kırmızı siyahlılar, hllzı ataklarda özellikle Sernas ile etkili olurken, Litvanyalı, bir kez Muslera ile karşı karşıya kaldı. Ama bunda da Uruguaylı'yı geçemnedi. Gaziantep'in ilk devrede Rostand ile bir topu da direkten döndü ve devre arasına 0-0 beraberlikle girildi. 
 
İkinci yarıda Galatasaray'ın daha etkili oynaması bekleniyordu ama yine ev sahibi rakip yarı alanda topla fazla oynayan takımdı. Mutlak gole ihtiyacı olan sarı kırmızılılar, aradığını biraz da şansının yardımıyla buldu. 62. dakikada Melo'nun uzun pasında Binya'nın sektirdiği topu yakalayan Burak, ligdeki 20. golünü atarak takımını öne geçiren gole imzasını koydu. 
 
Kalan bölümde Galatasaray, skoru korumayı başardı ve maçı 1-0 kazanarak son 3 haftaya en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 7 puan önünde girdi. Artık sarı kırmızılı ekibe şampiyonluk için Sivasspor maçında alacağı galibiyet yeterli olacak. 
 
GAZİANTEPSPOR: 0 - GALATASARAY: 1
 
STAT: Kamil Ocak
HAKEM: Halis Özkahya
 
GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Serdar Kurtuluş, Binya, Kecojevic, Şenol (Dk. 85 Oktay), Turgut (Dk. 67 Cenk), Medunjanin, Bekir Ozan, Sernas (Dk. 67 Traore), Rostand, Serdar Özbayraktar
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun
 
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Melo, Selçuk, Yekta (Dk. 46 Emre), Hamit, Burak, Drogba (Dk. 83 Sabri)
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
 
GOL: Dk. 62 Burak (Galatasaray)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler