Gaziantepspor: 2 - Trabzonspor: 0

Gaziantepspor: 2 - Trabzonspor: 0

Spor Toto Süper Lig 24. hafta karşılaşmasında Gaziantepspor'a konuk olan Trabzonspor, zorlu deplasmandan 2-0 mağlup ayrıldı ve 2015 yılındaki ilk yenilgisini aldı.

Avrupa kupalarına katılma hedefini sürdürmek isteyen Trabzonspor ile haftalardır galibiyete hasret olan Gaziantepspor'un karşılaşması her iki takımında kontrollü oyunu ile başladı. İlk yarının ilk ve tek pozisyonu olan 34. dakikada sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topa gelişine vuran Chibuike, Gaziantep'i 1-0 öne geçirdi. 

Karşılaşmanın ikinci yarısında skor avantajını korumak için mücadele veren Antep, nadir gelişen Trabzonspor ataklarında kalesini gole kapattı. Karşılaşmanın sonlarına doğru beraberlik için Antep kalesine yüklenen Trabzonspor, zaman zaman kalesinde tehlikeli anlar yaşadı. Maçın bitimine 10 dakika kala Trabzonspor'dan Carl Medjani, Muhammet Demir'in yüzüne dirseğiyle yapmış olduğu faul sonrasında Gaziantepspor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Muhammet Demir harika bir vuruş yaparak takımını 2-0 öne geçirdi. Bu aynı zamanda maçında skoru oldu.

Gaziantepspor bu galibiyetle beş haftalık hasretini sonlandırırken puanını 31'e yükseltti. Konuk ekip Trabzonspor ise ilk dörde kalma mücadelesinde büyük bir yara aldı. Bordo mavililer 40 puanla 6. sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler