Gaziantep’te 9 kişiyi öldüren katil 55 gün sonra yakalandı!

Gaziantep’te 9 kişiyi öldüren katil 55 gün sonra yakalandı!

Gaziantep'de iki eve yaptığı baskınla 9 kişiyi öldüren ve katil zanlısı olarak aranan Yusuf Taş, olaydan 55 gün sonra yakalandı.

İstanbul’da Yusuf Taş ile evli olan ve geçimsizlik nedeniyle tartışan Tuğba Taş, 6 ay önce Gaziantep’teki teyzesi Şenel Çakmak’ın yanına yerleşti. Bu süre içerisinde Yusuf Taş, barışma girişiminden olumsuz yanıt aldığı eşi Tuğba Taş’ın amcasının oğlu Turan Taş ile evlenmek istediğini öğrenince, geçen 5 Şubat günü Gaziantep’e geldi. Yusuf Taş, Düztepe Mahallesi’nde eşinin teyzesi Şenel Çakmak’ın evine gitti ve burada eşi, amcasının oğlu Turan Taş ile eşinin teyzesi Şenel Çakmak ve onun oğlu Ahmet Can Çakmak’ı tüfekle öldürdü, 2 kişiyi de yaraladı. Sadece evde bulunan 3 yaşındaki kızı Belinay’a ateş açmayan Yusuf Taş, daha sonra Sam Mahallesi’nde evini bastığı amcası Mustafa, yengesi Gülay, amcasının çocukları Türkan, Gül ve Furkan Taş’ı tabancayla öldürerek kaçtı. Cinayetlerin ardından kayıplara karışan Yusuf Taş, telefonla aradığı babası ve diğer akrabalarını da ölümle tehdit etti.

Gaziantep'te vahşet! 9 kişi katledildi

Bu olayların ardından güvenlik güçlerince her yerde ‘çok tehlikeli’ olarak aranan Yusuf Taş’ın dün İzmir’e gideceği bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine harekete geçen polis, Yusuf Taş’ın akşam saatlerinde otogarın 23 numaralı peronundan İzmir’e gidecek otobüse bindiğini saptadı. Otogara giden polis, hareket etmek üzere olan otobüsteki Yusuf Taş’ı gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Yusuf Taş’ın sorgulanmasına başlandı.

Şüpheli Yusuf Taş’ın polislere verdiği ilk ifadede 9 kişiyi öldürdüğünü kabul ettiği öğrenildi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler