Gaziantep'te kanlı gün: 3 ölü

Gaziantep'te kanlı gün: 3 ölü

Gaziantep'te, aralarında alacak meselesi nedeniyle husumet bulunan 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Olay, öğleden sonra Cengiz Topel Mahallesi Şanlıdere Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinde meydana geldi. İddiaya göre; cep telefonu dükkanı işleten Ferdi Polat, arkadaşları Hasan Oğuzhan, Mehmet Kalkan ve Mehmet Yıkılmaz ile iş yerinde otururken aralarında husumet bulunan Halil Bayraktar, Mehmet Tavşan ve Kenan M. yanlarına geldi.

İki grup arasında başlayan alacak verecek tartışması büyüyerek tabancaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Taraflar birbirlerine rastgele ateş ederken, kurşunlara hedef olan Ferdi Polat olay yerinde, Mehmet Kalkan ve Halil Bayraktar ise götürüldükleri Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Olayda ağır yaralanan Hasan Oğuzhan ile Mehmet Tavşan'ın ise hastanedeki tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Polis olay sonrası plakası öğrenilemeyen bir otomobille kaçan Kenan M.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Bu sırada kavgayı duyarak olay yerine gelen ve 3 kişinin öldüğünü öğrenen kişiler polis ve caddede bulunanlar tarafından güçlükle sakinleştirildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler