'Gelin, Çankırı'yı bir günde birlikte temizleyelim'

'Gelin, Çankırı'yı bir günde birlikte temizleyelim'

Çankırı Belediyesi, 15 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde halk ile birlikte Çankırı’yı temizlemeye hazırlanıyor.

15 Eylül Cumartesi günü yapılacak etkinlik için sosyal medya hesaplarından ve reklam panolarından çağrı yapan Belediye Başkanı Hüseyin Boz, öncelikle Ankara ve Kastamonu yolu, Tatlıçay, piknik alanları gibi noktaları temizleyecekleri etkinliğe çok sayıda gönüllünün katılımını beklediklerini kaydetti. Katılmak isteyen vatandaşlar, Temizlik İşleri Müdürlüğüne ait olan 0 541 251 69 85 nolu WhatsApp hattından Belediye yetkilileri ile irtibata geçebilecek. Büyük temizlik için çok sayıda vatandaşın ve grupların başvuruda bulunduğu bildirildi.

Belediye Başkanı Hüseyin Boz, çevre temizliğine ilişkin faaliyetlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını söyleyerek Çankırı halkına çağrı yaptı. Boz, şu ifadeleri kullandı:

“15 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde Let’s Do It (Haydi Yapalım) Türkiye gönüllü hareketi ile birlikte yaklaşık 80 ülkede ve binlerce şehirde aynı anda temizlik çalışması yürütülecek.

Çankırı Belediyesi olarak biz de halkımızı büyük bir temizlik kampanyasına katılmaya davet ettik. 15 Eylül Cumartesi günü için herkese çağrı yaptık. Muhtarlarımız, STK’larımız, öğretmenlerimiz, imamlarımız, öğrencilerimiz, kadınlarımız, gençlerimiz, çocuklarımız, kulüplerimiz ve taraftarlarımız ile birlikte oluşturacağımız 20’şer kişilik gruplar halinde temizlik operasyonu yapacağız. Bu çalışmaya gönüllü olarak katılmak isteyen vatandaşlarımız Temizlik İşleri Müdürlüğümüze ait olan 0 541 251 69 85 nolu WhatsApp hattından irtibata geçebilirler. Katılımcılar ile birlikte öncelikle Ankara ve Kastamonu yolu, Tatlıçay, piknik alanlarımız gibi noktaları temizleyeceğiz. Gelecek kuşaklara daha güzel, temiz ve yeşil bir çevre bırakmak için bugünden temizlik yapıyoruz.

15 Eylül’deki temizliğe ben de katılıyorum. Sen de katılıyor musun Çankırı? ”

3073.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler