Gelirseniz ölürsünüz (!) İZLE

'Gelirseniz ölürsünüz' (!) İZLE

Palalılar bu sefer bu ilçede ortaya çıktı!

İstanbul genelinde başlayarak yerellere yayılan ve yaklaşık bir aydır devam eden Gezi direnişinin bir ayağı olan Kocamustafapaşa forumunda dün akşam bir saldırı meydana geldi.
 
İstanbul Kocamustafapaşa'da Ali İsmail Korkmaz için yapılan yürüyüşün ardından sopalı ve bıçaklı bir grup meydanda protestoculara saldırdı.
 
Fatih'in Kocamustafapaşa semtinde düzenli olarak bir araya gelerek güncel tartışmalar sürdüren Kocamustafapaşa Forumu, dün akşam saatlerinde saldırıya uğradı.
 
Eskişehir'deki protestolarda hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ı anmak için toplanan kalabalığa eli sopalı bir grup saldırdı
 
Eli bıçaklı ve sopalı bir grubun, halka "Yarın da gelin bakalım, gelirseniz sizi öldürürüz" tehdidinde bulundukları öğrenildi.
 
"Yarın akşam toplanırsanız kaç kişi ölür sayamazsınız. Burada toplanmayın, Taksim'e gidin" denilerek tehdit edilen forum sakinlerine sopa ve bıçaklarla saldırıldığı bildiriliyor.
 
Çok sayıda kadın ve çocuğun da bulunduğu, saat 22:00'de başlayan ve geç saatlere kadar devam eden anma ve forum etkinliklerine yapılan saldırıda bir kişinin hafif yaralandı, saldırganlar bir arabaya binip kaçtı.
 
İŞTE O GÖRÜNTÜLER...
 
 
VE GÖRÜNTÜLERDEKİ SALDIRGAN ŞAHIS AKP'Lİ ÇIKTI!
Dün gece Kocamustafapaşa Forumu'nu düzenleyenlere saldıran kişi ile ilgili bugün sosyal medyada yer alan fotoğraf karesi gerçeği bir kez daha gün yüzüne çıkardı. 
 
kocamustafapasa-akpli-palalisaldirgan-sozcu-resim-07.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler