Gençler hem öğrendi hem eğlendi

Gençler hem öğrendi hem eğlendi

Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen...

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Güvenli Hayat, Güvenli İnternet" projesi kapsamında Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen "Güvenli Hayat, Güvenli İnternet" konulu konferans verildi. Ardından değerli sanatçılarımız Cüneyt Tek, Kadir Çayır ve ekibinin katılımlarıyla coşkulu bir konserle taçlandırıldı.
 
Program Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız’ın açılış konuşması ile başladı. İl Müdürü Yıldız konuşmasında, Gençlik Merkezlerinin önemine değindi. Katılımcı gençlere Gençlik Merkezine üye olup olmadıklarını sordu. Salonda bulunan 500'e yakın katılımcı gençten sadece bir kişi üye olmadığını söyledi. Yıldız, gençlerin yoğun katılımlarından dolayı  teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.
 
İl Müdürü Gürhan Yıldız’ın konuşmasının ardından Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri  Dairesi  Başkanı Mevlüt  Buyraz kürsüye gelerek kısa bir konuşma yaptı. Daha sonra Eğitimci, Yazar Turgay Yalanız’ın verdiği "Güvenli Hayat, Güvenli İnternet" konulu konferansta gençler internet kullanıcılığı hakkında bilgilendirildi.
 
Gece Türk Halk Müziği Sanatçısı Yar. Doç. Dr. Kadir Çayır ve ekibinin seslendirdiği eşsiz eserlerle misafirler unutulmaz anlar yaşadı. Hareketli ezgilerden sonra pop müziği Sanatçısı Cüneyt Tek’in slow şarkıları geceye damgasını vurdu.
 
Program sonrası katılımcı sanatçılara tuz lamba ve çiçek takdim edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler