Gençlerbirliği: 0 - Kasımpaşa: 0 - İZLE

Gençlerbirliği: 0 - Kasımpaşa: 0 - İZLE

Gençlerbirliği ile Kasımpaşa maçı golsüz sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'de 7 maçlık yenilgisizlik serisi geçen hafta Trabzonspor karşısında sona eren Gençlerbirliği, son haftalardaki düşüş içerisindeki Kasımpaşa'yla karşı karşıya geldi. 

Gençlerbirliği, maçın başından sonuna kadar daha etkili bir görüntü sergilerken, 28. dakikada Azofeifa'nın cezasahası dışından müthiş şutu patladı. Gençler'de 43. dakikada sarı kart gören Özgür cezalı duruma düştü. İlk yarının uzatma dakikalarında ise Aykut'un kafayla kaleye gönderdiği top, pozisyon öncesi faul olduğu gerekçesiyle gol değeri kazanmadı. 
 
 
İkinci yarıda iki ekipte etkisiz bir oyun sergilerken, 84. dakikada Vleminckx takımını mutlak golden etti. Bu pozisyon ikinci yarının tek net pozisyonu olurken, keçi boynuzu tadındaki karşılaşma da başladığı gibi sona erdi, Gençlerbirliği: 0 - Kasımpaşa: 0. 
 
Bu skorun ardından Gençlerbirliği puanını 44'e, Kasımpaşa ise 47'ye çıkardı. Bu beraberliğin ardından üst sıraları kovalayan Gençlerbirliği ve Avrupa Kupaları şansını sürdürmek isteyen Kasımpaşa hedeflerinden bir adım daha uzaklaştı.  
 
GENÇLERBİRLİĞİ - KASIMPAŞA
 
STAT: Ankara 19 Mayıs
HAKEM: Çağatay Şahan
 
GENÇLERBİRLİĞİ: Ferhat, Cem Can, Aykut, Ahmet, Tosic, Jimmy Durmaz, Petrovic, özgür, Azofeifa, Ermin Zec, Vleminckx
TEKNİK DİREKTÖR: Fuat Çapa
 
KASIMPAŞA: Isaksson, Abdurramham, Yalçın, Barış, İlhan, Viudez, Sarmov, Ibricic, Ernst, Özer, Uche
TEKNİK DİREKTÖR: Shota Arveladze

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler