Gençlerbirliği: 1 - Beşiktaş: 1

Gençlerbirliği: 1 - Beşiktaş: 1

Süper Lig'in namağlup iki takımından biri olan Beşiktaş, ünvanını başkentte de korudu.

Fabri'nin büyük hatası sonucu Serdar Gürler'in golüyle devreye geride giren Kartal, 51'de Talisca'nın golüyle başkentten bir puanla döndü: 1-1.

Necip sakatlandı, sistem değişti
Maçta henüz 16. dakika oynanırken baldırından sakatlık geçiren Necip Uysal, oyuna devam edemedi. Necip'in yerine Rhodolfo oyuna girince, stoperdeki Tosic sol beke, sol bokteki Adriano da orta sahaya geçti. Ancak bu sistem ilk yarıda Beşiktaş'a istediği pozisyonları getirmedi.

Fabri'den inanılmaz hata
Dakikalar 27'yi gösterirken çok ilginç bir pozisyon yaşandı. Topu uzaklaştırmak için cezasahasının dışına çıkan kaleci Fabri, topu sektirince Serdar Gürler boş kaleye topu gönderdi ve Gençlerbirliği'ni 1-0 öne geçirdi.

Aboubakar girdi, Talisca attı
Devreye 1-0 geride giren Beşiktaş, Aboubakar'ın da oyuna girişiyle ikinci yarıya çok hızlı başladı. Beşiktaş'ın aradığı gol ise gecikmedi. 51. dakikada Cenk'in kazandığı topla Quaresma buluştu, ardından yaptığı klas ortaya kafayı vuran Talisca, skora dengeyi getirdi.

Golden sonra da vites düşürmeyen Beşiktaş, 72. dakikada direğe takılırken, Cenk Tosun ve Aboubakar'la da galibiyet golüne çok yaklaştı. Ancak kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla 21 puana yükselen Beşiktaş, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Gençlerbirliği ise puanını 11'e çıkarttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler