Gençlik Derneği, yardım paketlerini ulaştırdı

Gençlik Derneği, yardım paketlerini ulaştırdı

Başkent'te faaliyet gösteren Çankırı Gençlik Derneği,

ramazan ayı süresince ihtiyaç sahibi 293 Çankırılı aileye gıda yardım paketi ulaştırdı.

Konuyla ilgili olarak konuşan Dernek Başkanı Bayram Polat "Ramazan ayı öncesinde yönetim olarak aldığımız karar çerçevesinde başta Pursaklar, Keçiören ve Mamak'ta yaşayan ihtiyaç sahibi hemşerilerimize gıda yardım paketlerini ulaştırdık." dedi.

Polat, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan yardımların derneğe yapılan bağışlarla gerçekleştiğini, bu bağışlar arasında yurdun çeşitli illerinde yaşayan Çankırılılar'ın olduğu gibi, Avrupa'da yaşayan duyarlı hemşerilerinin de katkılarının bulunduğunu belirterek "Gençlik Derneği olarak böylesi bir organizasyonda bizlere katkı sağlayanlara şükranlarımızı sunarız" dedi.

KIRATOĞLU: NİCELİK DEĞİL, NİTELİK ÖNEMLİ
Kampanyanın başarıyla yürütülmesini sağlayan Dernek Sosyal Faaliyet Birim Başkanı Mustafa Kıratoğlu da "Çankırılı gençler olarak Ankara'da başarıyla sonuçlandırdığımız bu çalışmamızı öğrenen ve Türkiye'nin her yerinden destek olan çok sayıda hemşerimiz oldu. Burada hemşerilerimizin sağladıkları desteğin niceliğinden çok niteliği önemli. Bir çok hemşerimiz bizlere ulaşarak imkanları dahilinde katkı sağlayabileceklerini ifade ettiler. Çankırılı ihtiyaç sahibi hemşerilerimize gıda paketleriyle destek olmanın yanında bir şeyi çok daha iyi gördük. O da doğusuyla batısıyla Türkiye'nin her yanında yaşayan hatta Avrupa'da yaşayan Çankırılılar'ı bir araya getirmek oldu" dedi.

Kampanya çerçevesinde başta Pursaklar olmak üzere Keçiören ve Mamak ilçelerinde yaşayan 293 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardım paketi, dernek üyesi gençler tarafından elden teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler