Gezi eylemine katılanlara sabah baskını! İZLE

Gezi eylemine katılanlara sabah baskını! İZLE

İstanbul ve Ankara'da çok sayıda adreste arama yapılıyor...

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah erken saatlerde belirlenen 80 ayrı adrese  operasyon düzenledi. Ankara'da da 26 adrese baskın yapıldı. Gezi Parkı olaylarını terörize eden marjinal gruplara yapılan operasyonlarda 3 silah ile çok sayıda yanıcı madde ele geçirildi. İstanbul'da 70, Ankara'da 25, Eskişehir'de ise 13  kişi gözaltına alındı.
 
İstanbul polisi Gezi Parkı olaylarıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında sabah saatlerinde çok sayıda adrese operasyon düzenledi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri belirlenen adreslere yaptığı operasyonda çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.  
 
Gözaltına alınanlar polis ekipleri tarafından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere saat 07:30 sıralarında Adli Tıp Kurumu’na getirildi. Sağlık kontrolüne götürülen bazı kişilerin slogan attığı gözlendi. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar daha sonra Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
 
Gezi gözaltıları sağlık kontrolünde
Taksim Gezi Parkı olaylarına karıştıkları iddiasıyla dün gözaltına alınarak Güvenlik Şube ile Organize Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan 193 kişi sağlık kontrolünden geçiriliyor.
 
Şüphelilerin, yasa gereği gözaltında bulundukları süre içerisinde 24 saatte bir sağlık kontrolünden geçirilmesi gerekiyor. Önce çeşitli ilçelerdeki karakollarda tutulan şüphelilerin ifadelerini almaya başlayan savcılık kalan kişileri de gruplar halinde adliyeye isteyecek.
 
İŞTE O GÖRÜNTÜLER
 
video

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler