Gezmeye geldi, kayalardan yuvarlandı canından oldu!

Gezmeye geldi, kayalardan yuvarlandı canından oldu!

Ankara’dan Ilgaz’a bağlı Gökçeyazı köyüne gezmeye gelen

Osman Yaylabaşı (27) kayalardan düşerek can verdi.

Olay, dün (13 Haziran 2010) saat 14.00 sularında, Gökçeyazı köyüne bağlı Memetler mahallesi Kayaarası mevkii denilen bölgede cereyan etti.

Sözcü18.com haber merkezinin Gökçeyazı Köy muhtarı Fevzi Özdemir’den aldığı bilgilere göre, dün sabah saatlerinde Ankara’dan yanında Balalı bir arkadaşı ile Memetler’e gelen Osman Yaylabaşı, burada misafir olduğu arkadaşından ayrılarak Kayaarası mevkiine geldi. Burada şelalenin akışını seyreden Osman Yaylabaşı, bilinmeyen bir nedenle yaklaşık 20 metrelik uçuruma yuvarlandı. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralar alan Yaylabaşı olay yerinde can verdi.

Dik ve keskin kayaların bulunduğu bölgeden Osman Yaylabaşı’nın cansız bedenini yukarıya çıkaramayan çevre sakinleri, 112’den yardım istediler. Olay yerine Cumhuriyet Savcısı ile birlikte giden UMKE ekibi, Osman Yaylabaşı’na ait cesedi bulunduğu yerden çıkardı.

Henüz doğrulanmayan bir bilgiye göre, otopsi için Ankara – Keçiören’deki Adli Tabip Kurumuna getirilen Osman Yaylabaşı’nın, Çankırı’ya bağlı Orta ya da Şabanözü ilçesinden olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma halen sürdürülüyor. (Haber: Sözcü18.com/Özel - Fotoğraf: Arşiv görüntüsü)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler