Giray Kaçar MP Antalyaspor'da

Giray Kaçar MP Antalyaspor'da

Medical Park Antalyaspor, Trabzonsporlu Giray Kaçar ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Medical Park Antalyaspor, Trabzonspor'un 28 yaşındaki futbolcusu Giray Kaçar ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Hasan Subaşı Tesislerinde düzenlenen imza törenine MP Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ile Giray Kaçar katıldı.

Gencer, imza töreninde yaptığı açıklamada, transfer dönemi başlamadan bazı futbolcularla görüştüklerini ve prensipte anlaştıklarını söyledi.

Giray Kaçar'ın Antalya-Serikli olduğunu hatırlatan Gencer, "Giray, Antalya'nın evladı. Antalyaspor'da kaptanlığa kadar yükselebileceğini ve jübilesini burada yapacağına inanıyorum. Antalyaspor'a hayırlı olsun" dedi.

"ANTALYASPOR FORMASI GİYMEK HAYALİMDİ"
Giray Kaçar ise transferin gerçekleşmesinde emeği geçen Başkan Gencer ile teknik direktör Samet Aybaba'ya teşekkür etti. Memleketinin takımında forma giyeceği için gurur duyduğunu dile getiren Kaçar, "Her Antalyalı gibi Antalyaspor'un formasını giymek ve en iyi şekilde taşımak her zaman hayalimdi. Bana inananları, güvenenleri mahcup etmeyeceğim. İyi bir camiaya geldiğimi düşünüyorum. Hedefi olan bir takımda forma giyeceğim" diye konuştu.
Kaçar, daha sonra kendisini 2,5 yıllığına MP Antalyasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler