Giresunda feci kaza: 10 kişi yanarak can verdi

Giresun'da feci kaza: 10 kişi yanarak can verdi

Giresun Görele'de yolcu otobüsünün karıştığı kazada 10 kişi öldü.

Türkiye güne kara bir haberle başladı. Giresun'un Görele ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yanarak can verirken çok sayıda otobüs yolcusunun da yaralandığı öğrenildi.

İstanbul'dan Trabzon'a giden Metro Turizm'e ait otobüsün Giresun Görele'de takla atması sonucu tamamen yandığını ifade eden Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, 'Emniyet kaynaklarından edindiğimiz bilgiye göre kaza şoförün uyuya kalması nedeniyle meydana geldi. 29 kişiye yakın da yaralı var' diye konuştu.

4 KİŞİNİN DURUMU AĞIR
Öte yandan bölge trafik müdürlüğü yetkilileri kazada 29 kişinin yaralandığını ve 4 kişinin durumunun ağır olduğunu iddia etti.

DÖKÜLEN AKARYAKITIN PARLAMASI ÜZERİNE..
Saat 07.00 sularında Görele ilçesi yakınlarında seyreden yolcu otobüsü, büyük bir hızla orta refüje çarparak takla attı. Asfal üzerinde kaymaya başlayan araç, dökülen yakıtın parlaması ile bir anda alevler içinde kaldı.

Otobüsün otogar çıkışında tam dolu olarak hareket ettiği bildirildi. Yolda kaç kişinin indiği ve kaç kişinin bindiği ile ilgili net bilgiler henüz yok. Görele Belediye Başkanı, 29 yolcunun hastaneye kaldırıldığını 2 kişinin de kayıp olduğunu aktardı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler