Gişede Düğün Dernek'ten büyük başarı

Gişede Düğün Dernek'ten büyük başarı

Sadece 3 haftadır vizyonda olan Düğün Dernek, yılın en iyi iş yapan Türk yapımı sıralamasında ikinci sıraya yükseldi.

Filmlerin gişe, hasılat gibi verilerini hazırlayan Box Office Türkiye istatistiklerinden derlenen bilgiye göre, bu yılın en çok izlenen filmleri arasında ilk onda 9 Türk yapımı film yer alıyor. Sadece 3 haftadır vizyonda olan Düğün Dernek, ikinci sıraya yükseldi.

Yılın ilk günlerinde vizyona giren, 296 kopyayla pek çok sinemada gösterilen CMYLMZ Fikir Sanat şirketinin yapımcılığını üstlendiği stand-up komedi "CM101 Fundamentals" vizyonda kaldığı 27 haftada 3 milyon 744 bin 836 seyirci sayısına ulaştı.

En çok izlenenler listesinde yine komedi türünde yılın son ayında seyirciyle buluşan Selçuk Aydemir'in yönettiği, başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut veBarış Yıldız'ın paylaştığı komedi türündeki "Düğün Dernek" adlı yerli film 3 haftadır vizyonda olmasına rağmen en çok izlenen filmler arasında ikinciliğe yükseldi.

Bu yılın en çok izlenen filmleri arasında üçüncü sırada ise Togan Gökbakar'ın yönettiği, başrollerini Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola'nın paylaştığı "Celal ile Ceren" adlı film yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler