Gladyatöre Cem Yılmazdan Evet

'Gladyatör'e Cem Yılmaz'dan 'Evet'

Oscar’lı yıldız muradına erdi. Yeni filminde rol alması için Cem Yılmaz’a üç kez teklif götüren Russell Crowe, son yemekte “Evet” cevabını aldı.

Dünyaca ünlü aktör Russell Crowe, sonunda ABD uçağına bindi. Çanakkale Savaşı’nda iki oğlunu kaybeden Avustralyalı bir babanın savaştan dört yıl sonra oğullarını aramak için İstanbul’a gelişini konu alan filmi ‘The Water Diviner’ için görüşmelerde bulunan sanatçı, seyahat süresince duyduğu memnuniyeti attığı twitlerle dile getirdi. 
 
‘İNŞALLAH TEKRAR DÖNECEĞİM’ 
Oscar’lı aktör, takipçilerine şu notu düştü: İnsanların cömertliği, eli açıklığı ve nezaketi kalbime dokundu. İnşallah tekrar geri döneceğim... Türkiye’nin birçok yerini karış karış dolaşan Hollywood yıldızı, ülkesine dönmeden bir gün önce şovmen Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan’la Rumeli Kavağı’ndaki Balıkçı Kahraman’da bir araya geldi. Ünlü stand-up’çıya yeni filmi için üçüncü kez rol teklif eden Crowe, bu kez “Evet” yanıtını almayı başardı. 
 
SİZİNLE TAKILMAK ÇOK KEYİFLİYDİ
Yemekteki sürpriz isim de James Bond kızı Olga Kurylenko’ydu. Sessiz sedasız İstanbul’a gelen oyuncu, Yılmaz, Erdoğan ve Crowe ile aynı masayı paylaştı. Oyuncu, gecenin ardından twitter adresinden ‘Sizinle takılmaktan keyif aldım. Ama bana çok fazla yemek yedirdiniz’ iletisini paylaştı.   
 
VEFA HEDİYESİ CİĞERCİ ÖNLÜĞÜ
Türkiye ziyaretinde Edirne’ye de uğrayan Russell Crowe’u bölge halkı unutmadı. Oscar’lı aktöre bir dahaki gelişinde hediye edilmek üzere ciğerci önlüğü hazırlatıldı. Edirne Ciğerciler Derneği Başkanı Bahri Dinar, “Gelişi kentimizin tanıtımına büyük katkı sağladı. Vefa borcumuz vardı” dedi. (AKŞAM)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler