Glee dizisinin yıldızı Cory Monteith ölü bulundu!

Glee dizisinin yıldızı Cory Monteith ölü bulundu!

Ünlü yıldız Kanada'da otel odasında bulundu.

ABD'de Fox kanalında yayınlanan Türkiye'de de çok sevilen Glee dizisinin yıldızı Cory Monteith, Kanada'da bir otel odasında ölü bulundu.
 
Vancouver polisinden yapılan açıklamada Fairmont Pacific Rim otelinde bulunan 31 yaşındaki Monteith'in ölümün nedeninin henüz kesinleşmediği ancak cinayet ihtimali olmadığı belirtildi.
 
6 Temmuz tarihinden bu yana otelde kalan Monteith'in dün odasını boşaltması gerektiği, zamanında check-out yapmaması üzerine görevlilerin odasına girerek genç aktörün cansız bedenini bulduğu bildirildi.   
 
UYUŞTURUCU SORUNU VARDI
Monteith'in uyuşturucu sorunları olduğu biliniyordu. 2009 yılından bu yana Glee'de Finn Hudson karakterini canlandıran oyuncu geçtiğimiz nisanda bir rehabilitasyon kliniğine yatmıştı.
 
Monteith sorunlarını gizlemiyordu. 2011'de Parade dergisine verdiği röportajda 13 yaşında uyuşturucu kullanmaya başladığını, 19 yaşındayken annesi ve arkadaşlarının müdahalesiyle rehabilitasyona girdiğini açıklamıştı.
 
GLEE'YLE HEM BAŞARIYI HEM AŞKI BULDU
Finn Hudson rolüyle Monteith, 2011'de Teen Choice ödüllerinde en iyi komedi aktörü ödülüne layık görülürken, Glee ekibine de 2010'da Ekran Aktörleri Birliği'nce en iyi kadro ödülü verilmişti.
 
Kanadalı aktör, Glee'de Rachel Berry karakterini canlandıran rol arkadaşı Lea Michele ile uzun bir dönem beraber olmuştu. Monteith'in nisan ayındaki rehabilitasyon kararında da Michele'in müdahalesi olduğu magazin basınında yazılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler