Gökçek Ankaranın Bağlarını istiyor!

Gökçek 'Ankara'nın Bağları'nı istiyor!

Ankaralı Coşkun, 'Ankara'nın Bağları' şarkısını Melih Gökçek'in seçim müziği yapmak istediğini söyledi.

Ankaralı Coşkun, ’Ankara’nın bağları’ şarkısının Melih Gökçek tarafından istendiğini ve belediye başkanlığı seçimlerinde ’Seçim müziği’ olarak kullanılacağını söyledi.
 
Fransa’nın Lyon kentine Yozgatlılar gecesinde konser vermek için gelen Ankaralı Coşkun Ankara belediye başkanlığına aday olmadığını söyledi. Belediye başkanlığına adaylığının bir hayranı tarafından tweeter ortamında çıkartıldığını söyleyen sanatçı, aday olması halinde bazı hayranlarının kendisine ’Sülalece oy vereceklerini’ söylediklerini belirtirken ancak politika ile ilgilenmediğini vurguladı.
 
Belediye Başkanlığı seçimlerinde oyunu Ankara belediye başkanı Melih Gökçek’e vereceğini söyleyen Ankaralı Coşkun ’Ankara’nın Bağları’ müziğinin Melih Gökçek tarafından istendiğini ve belediye başkanlığı seçimlerinde seçim müziği olarak kullanılacağını söyledi.
 
4 AYDIR KULLANIYORUM
“Ankara’nın Bağları” adlı şarkıyı, 4 aydır seçim müziği olarak kullandığını belirten MHP Yenimahalle Belediye Başkan adayı Devran Kutlugün, şu açıklamalarda bulundu:
 
“Ankara’nın Bağları isimli anonim parçayı, son 4 aydır bölgemde seçim müziği olarak kullanıyorum. Projelerimize kendi projeleriymiş gibi sahip çıkan bazı adaylardan sonra, seçim müziğimizi de kendi adına kullanmak isteyen aday adayları çıktı. Sayın Melih Gökçek seçim müziği bulmakta zorluk çekiyorsa, ‘Ankara’nın kesilen ağaçları’ şeklinde bir seçim müziği besteletmesini tavsiye ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler